Σάββατο 10 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
χερακια

Η ΜΑΦΙΑ ελέγχει την περιοχή του Ψυρρή. Και ο Δήμος Αθηναίων, όχι μόνον παρακολουθεί απαθής τη δράση της, αλλά φαίνεται - όπως δείχνουν όλες οι καταγγελίες - ότι της στρώνει το παιχνίδι... (σελίδες 8 - 9).

ΜΟΣΧΑ: Ενώ σε όλη τη χώρα τα εκατομμύρια διαδηλωτών, που συμμετείχαν στην πανρωσική κινητοποίηση διαμαρτυρίας, απαίτησαν την παραίτηση του Προέδρου Μπ. Γιέλτσιν, αυτός δήλωσε την Πέμπτη ότι δε σκοπεύει να παραιτηθεί (σελίδα 22).

Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ λεηλασία στα πλατιά λαϊκά στρώματα αποδίδει καρπούς, καθώς ο ρυθμός αύξησης των φορολογικών εσόδων του κράτους ξεπερνά κατά πολύ το στόχο που είχε θέσει η κυβέρνηση με τον κρατικό προϋπολογισμό του 1998 (σελίδα 24).

ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ γλίτωσαν 24 ναυτεργάτες, που αποτελούν το πλήρωμα του... 21χρονου φορτηγού πλοίου BELUGA με σημαία... Μάλτας, όταν προχτές λίγο μετά τα μεσάνυχτα εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο πρυμναίο μέρος του πλοίου (σελίδα 25).

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ: Συνεχίζουμε σήμερα με το δεύτερο και τελευταίο μέρος της συνέντευξης των καθηγητών του Πολυτεχνείου και υποψηφίων της "Συμπαράταξης", Γ. Σαρηγιάννη και Ε. Πορτάλιου, για τα προβλήματα της πρωτεύουσας, τις υπάρχουσες λύσεις και τον τρόπο δράσης των δημοτικών παρατάξεων (σελίδα 28).

ΔΩΣΤΕ δύναμη στη νομαρχία. Ψηφίστε ΝΑΣ! Συνέντευξη στο "Ρ" του υποψήφιου νομάρχη Ανατολικής Αττικής Νίκου Στεφανίδη (σελίδα 36).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ