Σάββατο 10 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΙΚΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ
Κανείς δεν πρέπει να μείνει αδιάφορος!

Δυναμική απάντηση σε όσους σφετερίστηκαν την ψήφο τους, έδωσαν οι κάτοικοι του Κορυδαλλού, στη συγκέντρωση της "Δημοκρατικής Ενότητας"

"Η "Δημοκρατική Ενότητα" πιστεύει ότι σήμερα πια κανένας δεν πρέπει να μείνει αδιάφορος. Δεν μπορεί η ζωή να μετριέται με το "κομμάτι"".

Με τη φράση αυτή ο υποψήφιος δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Θεμελής κάλεσε το λαό της πόλης να δώσει τη δική του απάντηση στην πολιτική της δημαγωγίας και της υποκρισίας της σημερινής δημοτικής αρχής και να στηρίξει την παράταξη, που, εδώ και πολλά χρόνια, είναι στο πλευρό του. Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε προχτές το βράδυ, έξω από το εκλογικό κέντρο της παράταξης, ο λαός του Κορυδαλλού έδωσε δυναμική απάντηση σε όλους όσοι εδώ και τέσσερα χρόνια σφετερίστηκαν την ψήφο του και τη ζωή του.

"Τα τελευταία χρόνια, ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δέχεται νέα σοβαρά πλήγματα", επισήμανε ο Ν. Θεμελής. "Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, συνέχισε, γύρισε σελίδα, όχι όμως προς όφελος των εργαζομένων. Εκανε άλματα προς τα πίσω και όχι βήματα μπροστά. Η στρόφιγγα του κρατικού προϋπολογισμού προς τους δήμους κλείνει. Οι οικονομικοί πόροι παρακρατούνται παράνομα, ενώ η ΤΑ χάνει και τα τελευταία ίχνη του αγωνιστικού διεκδικητικού της χαρακτήρα".

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον Κορυδαλλό τα τελευταία χρόνια της δημαρχίας του Στ. Χρήστου, που σαν πατριάρχης της κυβερνητικής πολιτικής την εφάρμοσε πιστά στο δήμο, μετατρέποντάς τον σε "μακρύ χέρι" της κυβέρνησης, και κάλεσε το λαό να απομονώσει τον δήμαρχο, που η μόνη πολιτική που εφάρμοσε στην πόλη ήταν του ρουσφετιού και της αναξιοκρατίας. "Η "Δημοκρατική Ενότητα" πιστεύει ότι δεν μπορεί το μεροκάματο να μετριέται με την ώρα, η υγεία με τη φουσκωμένη τσέπη, η αξιοπρέπεια με τον εξευτελισμό, η διαπαιδαγώγηση της νεολαίας με το προσωπικό βόλεμα και την αρπαχτή. Ο λαός έχει ανάγκη από δημοτικές αρχές που θα είναι δίπλα στις αγωνίες του και όχι απέναντι και ενάντιά του", κατέληξε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορυδαλλού.

Στη συγκέντρωση της "Δημοκρατικής Ενότητας" χαιρέτισε ο Λευτέρης Φρακολάκης,υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, που επισήμανε ότι η κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης προσπαθούν να μετατρέψουν την ΤΑ σε αντιλαϊκό μηχανισμό. Για το λόγο αυτό η ανάγκη να αλλάξει η κατάσταση αυτή είναι μεγάλη. "Για σας τους κατοίκους του Κορυδαλλού η ανάγκη να στείλετε με την ψήφο σας μήνυμα καταδίκης στην αντιλαϊκή πολιτική είναι μεγάλη. Απορρίψτε τις συμμαχίες της κεντροαριστεράς, που από τη Δευτέρα θα σκύψουν το κεφάλι και θα συνεχίσουν την ίδια πολιτική. Ενισχύστε τους αγωνιστικούς συνδυασμούς που έχουν αποδείξει στην πράξη ότι ενδιαφέρονται για το λαό και τα προβλήματά του. Η ΝΑΣ σάς καλεί μέσα από τις εκλογές να στείλετε περήφανο μήνυμα αντίστασης και αντεπίθεσης".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ