Σάββατο 10 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΙΛΙΟΝ
Να διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν

Συγκέντρωση της "Δημοκρατικής Ενότητας Ιλίου". Η πόλη χρειάζεται και απαιτεί μια νέα αγωνιστική δημοτική αρχή, τόνισε ο Ν. Τριανταφύλλου

Κάλεσμα συστράτευσης και υπερψήφισης της "Δημοκρατικής Ενότητας Ιλίου",ώστε να αναδειχτεί στην πόλη μια νέα δημοτική αρχή, που θα είναι ικανή να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των δημοτών και θα βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό τους, απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Ν. Τριανταφύλλου, στην προχτεσινή κεντρική συγκέντρωση της παράταξης στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Τη συγκέντρωση "άνοιξε" ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Σταματόπουλος, που κατάγγειλε τη ρουσφετολογική τακτική του νυν κυβερνητικού δημάρχου, ο οποίος στέλνει επιστολές στους δημότες, υποσχόμενος διορισμό στο δημόσιο!!! Στη συνέχεια χαιρέτισε ο Μπ. Μαυροθαλασσίτης, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας".

"Το μήνυμα που έρχεται απ' την επαφή που είχαμε με τον κόσμο όλο αυτό το διάστημα, το μήνυμα που φέρνει η σημερινή μας μεγάλη συγκέντρωση είναι μήνυμα νίκης", τόνισε, στην αρχή της ομιλίας του, ο Ν. Τριανταφύλλου και συνέχισε πως "είναι πλέον κοινή εκτίμηση πως το ΙΛΙΟΝ χρειάζεται μια νέα δημοτική αρχή". Επισήμανε πως τα προβλήματα κατοίκων και πόλης είναι πολλά και οξύνονται, όπως η έλλειψη ελεύθερων χώρων, η άκρατη τσιμεντοποίηση, το συγκοινωνιακό και το κυκλοφοριακό και κυρίως η ανεργία και η έλλειψη κοινωνικής μέριμνας και πολιτικής. Στηλίτευσε τη στάση του δημάρχου, που στήριξε την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική, αδιαφόρησε για όλα τα παραπάνω προβλήματα, βρέθηκε, όχι μόνο μακριά από τους αγώνες των εργαζομένων και των μικρομεσαίων, αλλά και τους συκοφάντησε, ενώ μετέτρεψε το δήμο σε μια επιχείρηση και έκανε σημαία του, την ανταποδοτικότητα. Αναφερόμενος στους άλλους υποψήφιους δημάρχους, τόνισε πως όλο το προηγούμενο διάστημα συνηγόρησαν σε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα του σημερινού δημάρχου και κάλεσε τους δημότες να πουν ΟΧΙ στους συνδυασμούς που τώρα ζητούν την ψήφο τους για να "αλλάξει ο Μανωλιός και να βάλει τα ρούχα του αλλιώς". Αναφέρθηκε στη δράση της παράταξης, που χρόνια τώρα υποστηρίζει αταλάντευτα τα λαϊκά συμφέροντα, συμπαραστέκεται και πρωτοστατεί στην ανάπτυξη αγώνων και κάλεσε σε υπερψήφισή της, "για να διεκδικήσουμε μαζί την πόλη μας, όσα μας ανήκουν και μας στερούν".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ