Σάββατο 10 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πανικός...

Η γνωστή, αντιδημοκρατική μέθοδος της τηλεοπτικής λογοκρισίας επιστρατεύτηκε εις βάρος του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά και επικεφαλής της Κίνησης "Πειραιάς - Αναγέννηση" Παναγιώτη Σαλπέα,σε μια προσπάθεια να μειωθεί ο αντίκτυπος της μεγαλειώδους συγκέντρωσης της Κίνησης την περασμένη Πέμπτη.

Σε δελτίο Τύπου η "Πειραιάς - Αναγέννηση" τονίζει, ότι "ο πανικός έχει κυριεύσει τον κυβερνητικό δήμαρχο, που προκειμένου να σωθεί από τον καταποντισμό της Κυριακής, δε διστάζει να χρησιμοποιήσει μέσα προκλητικά και σκανδαλώδη, με τη συνεργασία του δημοσιογράφου Μιχαήλ του ΣΚΑΪ".

Προστίθεται, ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, "στη μαγνητοσκοπημένη εκπομπή του, που μεταδόθηκε την Παρασκευή 9/10 στη μία το μεσημέρι στο κανάλι, προέβη στην αντιδημοκρατική πράξη της λογοκρισίας μέρους της συνέντευξης του κ. Σαλπέα, χωρίς καμία συνεννόηση και ενημέρωση, με την εκ των υστέρων δικαιολογία στις διαμαρτυρίες μας, της έλλειψης χρόνου".

"Ωστόσο, το "κόψιμο" των επίμαχων σημείων που έδιναν το στίγμα της άλλης ρεαλιστικής λύσης για τον Πειραιά, η "επέμβαση" αλλοίωσης της συνέντευξης του Π. Σαλπέα, δεν τιμά τον δημοσιογράφο και πολύ περισσότερο με τέτοια μέσα δεν πρόκειται να κερδίσει τις εκλογές ο Χρ. Φωτίου. Είναι καταδικασμένος στη συνείδηση του πειραϊκού λαού και καταδικασμένος θα μείνει και την Κυριακή το βράδυ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ