Σάββατο 10 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Μηνύματα αισιοδοξίας από το λαό

Περιοδεία του υποψήφιου νομάρχη της ΝΑΣΘ Μιχάλη Σπυριδάκη στο εργοστάσιο βιολογικού καθαρισμού

Tο εργοστάσιο βιολογικού καθαρισμού επισκέφτηκε ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣΘ, Μιχάλης Σπυριδάκης. Στη διάρκεια της περιοδείας του ενημερώθηκε για την πορεία του έργου και είχε ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους εργαζόμενους.

"Το γεγονός ότι παρόμοια έργα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί πριν δεκαετίες, ώστε να προληφθούν οι καταστροφικές συνέπειες της ρύπανσης στο Θερμαϊκό, δείχνει - πέρα απ' τα μεγάλα λόγια - ποιες είναι οι πραγματικές προτεραιότητες όλων των κυβερνήσεων και των εκφραστών τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση", τόνισε στους εργαζόμενους ο Μιχάλης Σπυριδάκης.

Ο υποψήφιος της ΝΑΣΘ κάλεσε τους εργαζόμενους να καταψηφίσουν τους εκφραστές της πολιτικής που οδηγεί στην καταστροφή της παραγωγικής βάσης του νομού και τη διόγκωση της ανεργίας. Τους κάλεσε να καταψηφίσουν όλους εκείνους που συμφωνούν στο ξεθεμελίωμα των κατακτήσεων των εργαζομένων και να ενισχύσουν τους αγωνιστικούς συνδυασμούς και υποψηφίους που δε συμβιβάζονται με την κεντρική εξουσία, αλλά διεκδικούν και παλεύουν για τη λύση των λαϊκών προβλημάτων.

Στο μεταξύ ενώ έχει ολοκληρωθεί ο προεκλογικός αγώνας και μένουν μόνο ώρες πριν ν' ανοίξουν οι κάλπες, τα μηνύματα απ' όλους τους χώρους είναι πολύ ενθαρρυντικά και αισιόδοξα για τη "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία". Οι ενδείξεις απ' όλο το νομό, απ' τις συνοικίες της πόλης, τα εργοστάσια, τις βιοτεχνίες, τα χωριά, τους αγροτικούς συνεταιρισμούς, τις δημόσιες υπηρεσίες, δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο κόσμος έχει σαφώς απαυδήσει από την αντιλαϊκή πολιτική και αποδέχεται τα μηνύματα και την πολιτική των αγωνιστικών συνδυασμών. Δείχνουν ακόμα ότι πολλοί από τους ανθρώπους του μόχθου σ' αυτές τις εκλογές θα αποτολμήσουν να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια και αγανάκτησή τους σε ψήφο υπέρ των συνδυασμών αγωνιστικής συμπαράταξης, για να γίνει ένα αποφασιστικό βήμα στην κατεύθυνση της ριζικής αλλαγής στα πράγματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ