Σάββατο 10 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Μήνυμα νίκης και αποφασιστικότητας

Μαζική, μαχητική συγκέντρωση χτες το βράδυ της "Δημοκρατικής Συνεργασίας Πετρούπολης", με ομιλητή τον δήμαρχο και ξανά υποψήφιο Γιώργο Γιώγο

Πρόκριμα μεγάλης νίκης της Δημοκρατικής Συνεργασίας Πετρούπολης αποτέλεσε η χτεσινοβραδινή μαζική, μαχητική συγκέντρωση της παράταξης στο κέντρο της πόλης, με ομιλητή τον δήμαρχο και ξανά υποψήφιο Γιώργο Γιώγο.Νέοι, άνεργοι, εργαζόμενοι, επαγγελματίες, συνταξιούχοι της πόλης έσμιξαν εκεί, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, πως: "η Πετρούπολη έχει δήμαρχο μαχητή, μπροστάρη στους αγώνες".

Στη συγκέντρωση χαιρέτισε ο Α. Ραλλάτος, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος, με το ψηφοδέλτιο της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας. Επίσης, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Γρ. Πετράκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Στο πλευρό του δημάρχου και ξανά υποψήφιου, ήταν και ο επίτιμος δήμαρχος Πετρούπολης, Νίκος Παξιμαδάς.

Με παρατεταμένα χειροκροτήματα και συνθήματα το ενθουσιώδες πλήθος υποδέχτηκε στο βήμα τον δικό του δήμαρχο. Ο Γιώργος Γιώγος, παίρνοντας το λόγο επισήμανε ότι οι δημότες με τη μαζική παρουσία τους έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης και νίκης στη σημερινή και αυριανή Δημοτική Αρχή. Σημείωσε πως η τετραετία που πέρασε ήταν δημιουργική και παραγωγική, πως η προσπάθεια που καταβλήθηκε έφερε αποτέλεσμα, γιατί δημοτική αρχή και δημότες βάδισαν μαζί. Αναφέρθηκε αναλυτικά στο έργο που έγινε για το περιβάλλον, την παιδεία, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, στα θέματα κοινωνικής πολιτικής. Υπογράμμισε πως τα κριτήρια που καθόρισαν την όλη δράση της δημοτικής αρχής ήταν η συλλογική διεκδίκηση απ' το κράτος όλων, όσα χρειάζεται η πόλη και οι κάτοικοί της, η αντίσταση στις κυβερνητικές επιλογές που θέλουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση φορομπήχτη και άρπαγα των λαϊκών κατακτήσεων και η σύγκρουση με μεγάλα συμφέροντα. "Δε φορολογήσαμε - είπε - τους δημότες, δεν υποταχθήκαμε στην κατεύθυνση των ιδιωτικοποιήσεων και της ανταποδοτικότητας και ούτε θα το κάνουμε".

Στηλίτευσε την τακτική της αντιπολίτευσης στο Δήμο, που προσπάθησε με κάθε μέσο να ακυρώσει το έργο που έγινε και που τώρα απεργάζονται ψέματα και συκοφαντίες, ελλείψει επιχειρημάτων. Σημείωσε πως κύριο σύνθημά τους είναι να γίνει αλλαγή στο δήμο, αλλά η αλλαγή που ευαγγελίζεται τόσο ο κυβερνητικός υποψήφιος Κ. Χριστόπουλος,όσο και ο "ουρανοκατέβατος" και νεοφιλελεύθερος Α. Κούγιας είναι η εφαρμογή της κυβερνητικής λογικής των ιδιωτικοποιήσεων και της ανταποδοτικότητας και της εξυπηρέτησης των μεγάλων συμφερόντων.

Τονίζοντας ο Γ. Γιώγος πως "το ψηφοδέλτιό μας είναι η μόνη εγγύηση για να πάμε μπροστά, γιατί αποτελείται από ανθρώπους απλούς, που τους γνωρίσατε από την καθημερινή τους δράση σε συλλόγους και φορείς", κάλεσε σε υπερψήφιση του συνδυασμού "για να συνεχίσουμε να χτίζουμε μαζί την πόλη που οραματιζόμαστε".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ