Τετάρτη 3 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πυρετός προετοιμασίας σε Αθήνα και Πειραιά

Μεγάλη αναμένεται η συμμετοχή των κατοίκων του Λεκανοπεδίου την Κυριακή, στις 6.30 το απόγευμα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Με περιοδείες σε χώρους εργασίας και πιάτσες, σε γειτονιές και συνοικίες, με την ανακοίνωση της ΚΟΑ στο χέρι και σε συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο με τους εργαζόμενους, οι κομμουνιστές και οι ΚΝίτες ενημερώνουν και καλούν το λαό και τη νεολαία της Αθήνας και του Πειραιά να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση αντεπίθεσης που διοργανώνει η ΚΕ του ΚΚΕ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την Κυριακή 7 Μάρτη, ώρα 6.30, με ομιλήτρια τη ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα.

Με τη σχετική ανακοίνωση - κάλεσμα για συμμετοχή στο μεγάλο συλλαλητήριο, καλούνται οι εργαζόμενοι, όλος ο λαός που ανησυχεί, οργίζεται και αγανακτεί με την επικίνδυνη κυβερνητική πολιτική να παρέμβει ο ίδιος να απαιτήσει την παραίτηση της κυβέρνησης Σημίτη και με τη λαϊκή παρέμβαση να ανοίξει ο δρόμος για θετικές εξελίξεις.

Υπάρχει λύση τονίζει το ΚΚΕ και καλεί στη μαζική συγκέντρωση τους εργαζόμενους για να ακούσουν και ενημερωθούν για τις προτάσεις του Κόμματος, για τη μοναδική διέξοδο σε όφελος του λαού, κόντρα στις κυβερνητικές επιλογές της ΟΝΕ της πλουτοκρατίας και των πολυεθνικών.

Οπως τόνιζαν πολλοί, η μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνουν οι κομμουνιστές στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία παίρνει πραγματικά χαρακτήρα ουσιαστικής παρέμβασης του Κόμματος στις εξελίξεις. Αφού, απευθυνόμενο άμεσα στους εργαζόμενους και τη νεολαία το ΚΚΕ τους καλεί να πάρουν οι ίδιοι στα χέρια τους την υπόθεση για θετικές εξελίξεις, για τον τόπο και για τα συμφέροντά τους.

Πούλμαν

Για την εκδήλωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας οι Κομματικές Οργανώσεις δρομολογούν πούλμαν:

  • Οι ΚΟ Κηφισιάς - Νέας Ερυθραίας στις 5.00 μμ από την Πλατεία Πλατάνου (ενώ στις 4.50 μμ από τη Νέα Ερυθραία στο ανθοπωλείο Πονηράκη).
  • Οι ΚΟ Αργυρούπολης στις 5.00 μμ από το Δημαρχείο Αργυρούπολης.
  • Η Κομματική Οργάνωση Βάσης Γκύζη,δρομολογεί πούλμαν που θα ξεκινήσουν από το τέρμα των λεωφορείων Γκύζη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ