Τετάρτη 3 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διευκρινίσεις από τη ΝΕΤ

Αναφερόμενος σε σχόλιο της εφημερίδας μας για τη ΝΕΤ και τη συνέντευξη της κ. Ντιλάν, ο Νικηφόρος Αντωνόπουλος από τη Γενική Διεύθυνση της ΝΕΤ, με επιστολή του, σημειώνει ανάμεσα σε άλλα:

"Σχετικά με σχόλιο της εφημερίδας σας για τη ΝΕΤ και τη συνέντευξη της κ. Ντιλάν, επιτρέψτε μου να παρατηρήσω τα εξής:

Είναι ψευδής ο ισχυρισμός ότι η ΝΕΤ δε μετέδωσε τη συνέντευξη της κ. Ντιλάν. Εκτενέστατα αποσπάσματα των δηλώσεών της μεταδόθηκαν σε όλα τα Δελτία Ειδήσεων της ΝΕΤ και της ΕΤ-1 με ΟΛΕΣ τις επίμαχες όσο και αναπόδεικτες κατηγορίες που διετύπωσε εναντίον του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης. Οπως επίσης μεταδόθηκαν και ΟΛΕΣ οι δηλώσεις εναντίον της κυβέρνησης των εκπροσώπων των κομμάτων - μεταξύ των οποίων και του εκπροσώπου του ΚΚΕ, ο οποίος μάλιστα τις έκανε στην κάμερα και το μικρόφωνο της ΕΡΤ.

Εκείνο που δεν έκανε η ΝΕΤ ήταν να διακόψει το πρόγραμμά της για να μεταδώσει "ζωντανά" τη συνέντευξη της κ. Ντιλάν. Και γι' αυτό δε χρειαζόταν να έχουμε καμία απολύτως κυβερνητική "εντολή" ή "οδηγία"".

Και συνεχίζει: "Η μετάδοση των δηλώσεων της εκπροσώπου στη διάρκεια των Δελτίων Ειδήσεων, που συνοδευόταν και από όλες τις αντιδράσεις που ακολούθησαν τη συνέντευξη, έδινε τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να έχουν πλήρη ενημέρωση για ένα εξαιρετικά επίμαχο θέμα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ