Παρασκευή 19 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
Στο στόχαστρο οι λαοί
Καταγγελία του ΠΑΜΕ

Την ύποπτη κατηγορία κατά του συνδικαλιστή της ΑΔΕΔΥ Κώστα Χριστόπουλου ως τρομοκράτη που σε πρόσφατο δημοσίευμά της υιοθέτησε η τουρκική εφημερίδα «Σαμπάχ», καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Γραμματεία του ΠΑΜΕ.

«Στην αμερικανόμπνευστη ιμπεριαλιστική λογική - σημειώνει η Γραμματεία του ΠΑΜΕ - ότι "όποιος δεν είναι μαζί μας και πολύ περισσότερο όποιος αντιπαλεύει την αντιλαϊκή ιμπεριαλιστική πολιτική των πολέμων, των δικτατοριών, των λευκών κελιών της Τουρκίας και της καταλήστευσης των λαών, είναι εχθρός και τρομοκράτης, που πρέπει να πεθάνει» υιοθετεί στο ακέραιο η τουρκική εφημερίδα «Σαμπάχ».

Ανάμεσα στα πολλά ονόματα των «τρομοκρατών» συμπεριλαμβάνει και το όνομα του εκλεγμένου στην ΑΔΕΔΥ συνδικαλιστή Κώστα Χριστόπουλου, που με συνέπεια αντιπαλεύει την απάνθρωπη ιμπεριαλιστική πολιτική και δραστηριοποιείται ενάντια στα λευκά κελιά του θανάτου στην Τουρκία.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει αυτή την τακτική και καλεί σε μέτωπο, όλους τους εργαζόμενους, για να ανατρέψουν αυτή την ιμπεριαλιστική τρομοκρατία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ