Παρασκευή 19 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
Στο στόχαστρο οι λαοί
Στην τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε από την τηλεόραση του «902» σήμερα Παρασκευή:

  • Στις 18.15, στην εκπομπή ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ, σε επανάληψη, τη συζήτηση του δημοσιογράφου Νίκου Μολυβιάτη με τον Κώστα Διάκο, μέλος της Γραμματείας της Πράσινης Πολιτικής, τον Βαγγέλη Στογιάννη, πρόεδρο των φίλων της γης και εκδότη του περιοδικού «Νέα Οικολογία» και τον Γιώργο Σαρηγιάννη, πολεοδόμο, καθηγητή του ΕΜΠ, με θέμα: «Οικολογία και Πόλεμος».
  • Στις 19.15 στην εκπομπή ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, σε επανάληψη, ο δημοσιογράφος Θανάσης Παπαρήγας, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, συζητάει με τον Κώστα Τουμασάτο, συγγραφέα του βιβλίου «Η Συνθήκη Σένγκεν».
  • Στις 20.25 στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, την ομιλία του Αντώνη Σκυλλάκου, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή, στους εργαζόμενους του μηχανοστασίου του ΟΣΕ στο Ρέντη.
  • Στις 22.00 στην εκπομπή ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ, τη συζήτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Χατζηγεωργίου με τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Συσπείρωσης, Δημήτρη Καλτσώνη και Δημήτρη Σουλιώτη για το καίριο πλήγμα, που επιχειρείται από κυβέρνηση και Ευρωπαϊκή Ενωση στα λαϊκά δικαιώματα και ελευθερίες, με πρόσχημα την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ