Πέμπτη 6 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Γιατί τώρα ΚΚΕ;

Χρήστος - Χρυσόστομος Κουής, πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στη Λειτουργική Απορριμμάτων Ηλείας ΑΕ

Γιατί είναι το μόνο κόμμα που βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους. Στηρίζει τους αγώνες τους στους χώρους δουλειάς, για καλύτερες συνθήκες εργασίας και παλεύει μαζί τους για την προστασία των εργασιακών και συνδικαλιστικών τους δικαιωμάτων.

Είναι το κόμμα που έχει παραμείνει σταθερό στις θέσεις του για δημόσιο σύστημα Υγείας και δωρεάν Παιδεία με δημόσια πανεπιστήμια. Το ΚΚΕ μέσα στο Κοινοβούλιο είναι το κόμμα το οποίο μιλάει για γενναίες αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις και επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Οι θέσεις του ΚΚΕ για τον ρόλο και την πορεία της ΕΕ επιβεβαιώθηκαν πλήρως. Η ΕΕ και το ΝΑΤΟ είναι συμμαχίες που γεννούν τον πόλεμο, τη βία, τη φτώχεια και την εκμετάλλευση. Ψηφίζουμε ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο κόμμα που υποστηρίζει ότι η χώρα μας δεν θα πρέπει να έχει καμία εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους στην Ουκρανία, στην Παλαιστίνη, στην Ερυθρά Θάλασσα.

Στις 9 του Ιούνη, όλοι εμείς οι εργάτες, οι αγρότες, οι φοιτητές, οι συνταξιούχοι, που βιώνουμε καθημερινά τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης στη ζωή μας, δυναμώνουμε τη φωνή μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ψηφίζοντας ΚΚΕ.

Πιο δυνατό ΚΚΕ, πιο δυνατός ο λαός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ