Πέμπτη 6 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΛΟΒΟΥ
Πιο δυνατό το ΚΚΕ για να παλέψει για το δίκαιο των πολλών

Χαιρετίζω τη μεγαλειώδη αυτή συγκέντρωση με τον αγωνιστικό παλμό που δεν ημερεύει χρόνια τώρα... Κι ούτε θα ημερέψει ποτέ!

Ξεκινάμε λοιπόν για το μεγάλο στοίχημα των ευρωεκλογών.

Γιατί και εκεί, στην παρακμασμένη και διεφθαρμένη Ευρώπη των λίγων, θα πρέπει να βρεθεί πιο δυνατό το ΚΚΕ.

Για να παλέψει για το δίκαιο των πολλών.

Γιατί οι αξίες και τα ιδανικά της ΕΕ αποδείχτηκαν εφιάλτες για τους λαούς.

Αυτές είναι οι αξίες και τα ιδανικά που ποδοπάτησαν, διέλυσαν και λεηλάτησαν την πόρτα μου και το σπίτι μου. Είναι τα «κοράκια» των funds και οι νόμοι που ψήφισαν αυτοί που υπηρετούν αυτές τις αξίες, η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ 1, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ 2 - Νέα Αριστερά που με πέταξαν έξω από την πατρογονική μου εστία... Οχι μόνο για να τσακίσουν εμένα αλλά για να γίνω και παράδειγμα τρόμου για τους συμπολίτες μου που τυχόν θα τολμήσουν να σηκώσουν κεφάλι...

Ομως, δεν ήμουν μόνη. Ημασταν όλοι εκεί! Οταν επεχείρησαν να πριονίσουν τη ζωή μου μαζί με την πόρτα του σπιτιού μου! Ημασταν εκεί όταν με οδήγησαν με χειροπέδες στη ΓΑΔΑ. Είμαστε μαζί, οδηγώντας τα ρυάκια της οδύνης στα μικρά ποταμάκια διαμαρτυρίας που κατέκλυσαν τη χώρα, για να φτάσουν στο μεγάλο φουσκωμένο ποτάμι, της οργής ενός ολόκληρου λαού! Στάθηκα όρθια, πολέμησα το άδικο, δεν φοβήθηκα το πριόνι, τις χειροπέδες της κρατικής βίας, που αλωνίζει μέσα σε μια υποτίθεται δημοκρατία. Ενα κόμμα κράτησε ψηλά τη ζωή μου και την αξιοπρέπειά μου. Εσείς. Το κόμμα που μπορεί και θέλει. Ημασταν εκεί. Σταθήκαμε ψηλά! Στις 9 Ιούνη ακόμα ψηλότερα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ