Πέμπτη 6 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΑΧΜΑΝΤ ΣΙΧΑ
Η καρδιά όλου του κόσμου χτυπάει στην Παλαιστίνη - Την Κυριακή μπορεί να χτυπήσει πιο δυνατά

Η καρδιά όλων μας χτυπάει στη Ράφα, στη Γάζα, σε όλη την Παλαιστίνη! Στα αδέρφια μας, που δολοφονούνται από τον ισραηλινό στρατό κατοχής, στις μανάδες που μοιρολογάνε πάνω από τα πτώματα των παιδιών τους, στα αθώα παιδιά που δεν πρόλαβαν να μεγαλώσουν!

Κάθε βόμβα που πέφτει, σφαγιάζει τον λαό της Παλαιστίνης, ποτίζει με αίμα το χώμα που μεγαλώσαμε, μαυρίζει τα πάντα με τη φρίκη του θανάτου!

Σε όλους αυτούς που προσπαθούν να γράψουν με «μαύρο χρώμα» το μέλλον, απαντάμε: «Μην καρτεράτε να λυγίσουμε μήτε για μια στιγμή μηδ' όσο στην κακοκαιριά λυγάει το κυπαρίσσι, έχουμε τη ζωή πολύ, πάρα πολύ αγαπήσει!».

Σφίγγουμε τα δόντια από οργή για τους νεκρούς μας, από πείσμα για την αδικία. Η αλληλεγγύη όλου του κόσμου μάς δίνει δύναμη!

Οι αναμνήσεις μας από την πατρίδα κρατάνε ζωντανή την Παλαιστίνη μέσα μας και τη φλόγα του αγώνα αναμμένη για ένα ελεύθερο και ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος. Η καρδιά όλου του κόσμου χτυπάει στην Παλαιστίνη! Και συνεχίζει να χτυπά στην Ελλάδα γιατί χτυπά δυνατά η καρδιά όλων μας, η καρδιά του ΚΚΕ που χωρίς «ναι μεν, αλλά» στάθηκε και στέκεται στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού.

Ακόμα κι αυτήν την Κυριακή, αυτή η καρδιά, αυτός ο παλμός μπορεί να χτυπήσει πιο δυνατά! Για να ακουστεί και πιο δυνατά το σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη!».



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ