Πέμπτη 6 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Με το ΚΚΕ

Γιώργος Ν. Ουρσουζίδης, Πολιτικός Μηχανικός, πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας 2015-2019

RIZOSPASTIS

Η χώρα οδηγήθηκε στη χρεοκοπία με αποκλειστική ευθύνη των ανδρείκελων που λεηλάτησαν τον πλούτο της, το βιος των Ελλήνων.

Ποτέ κανένα κρατικοδίαιτο ΜΜΕ δεν κατονόμασε τους πρωταγωνιστές της καταστροφής. Ενας εσμός επιχειρηματιών, επίορκων πολιτικών και ρυπαρών «δημοσιογράφων», υποθήκευσαν το μέλλον ενός ολόκληρου λαού και έστειλαν μια ολόκληρη γενιά στην ξενιτειά - αυτή είναι η πραγματικότητα. Η ανεργία, η ανέχεια, η φτώχεια που έπληξε τα νοικοκυριά, οδήγησαν αρκετούς συμπολίτες μας - με την ανοχή του «κραταιού» συστήματος που χρεοκόπησε τη χώρα και συνεχίζει - προς τους ακροδεξιούς λαϊκιστές και τα νεοναζιστικά μορφώματα, όχι μόνο στη χώρα μας, το φαινόμενο αφορά σε ολόκληρη την ΕΕ, ακόμη και για κράτη με παράδοση στην ανοχή σε διαφορετικούς πολιτισμούς και παραδόσεις.

Απέναντι σ' αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα και ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών, στηρίζω το ΚΚΕ, ως τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί αξιόπιστα να διεκδικήσει: Αξιοπρεπείς συνθήκες στην εργασία και στο αυτονόητο δικαίωμα για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Μισθούς που να ανταποκρίνονται στο επίπεδο επιβίωσης, δυστυχώς εκεί καταντήσαμε! Πρόσβαση στην Υγεία, για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες. Πρόσβαση στην Παιδεία, για τους νέους που επιθυμούν να αναπτύξουν τη γνώση. Τέλος, με το ΚΚΕ, για την ξεκάθαρη στάση του απέναντι σε κάθε αντιανθρώπινη συμπεριφορά, είτε αφορά σε γενοκτονία, όπως συμβαίνει σήμερα στην Παλαιστίνη, είτε σε νεοναζιστικό μόρφωμα, όπως ραγδαία αναπτύσσονται στους κόλπους της ΕΕ! Η συγκυρία επιβάλλει τη στήριξη όλων μας σε εκείνους που υπηρετούν αρχές και αξίες - όχι στις περσόνες της τηλεόρασης και του θεάματος - σε εκείνους που μπορούμε να εμπιστευτούμε! Δεν θα μας «πάρουν τα σπίτια»... τους πρόλαβαν οι χυδαίοι τραπεζίτες!!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ