Πέμπτη 22 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέες φιλειρηνικές δραστηριότητες

-- Εκδήλωση προς τιμήν του πρώην προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης Ευάγγελου Μαχαίρα, διοργανώνουν από κοινού η Επιτροπή Ειρήνης Ιωαννίνων και ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων. Γίνεται σήμερα, Πέμπτη 22/5/2003, στις 20.30, στην αίθουσα Ηπειρωτικών Μελετών (Παρασκευοπούλου 4). Στη διάρκειά της, θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου του Ευάγγελου Μαχαίρα με τίτλο «Διότι δε συνεμορφώθην με τας υποδείξεις» και θα ακολουθήσει ομιλία του συγγραφέα με θέμα: «Ο αγώνας για την ειρήνη και κατά της παγκοσμιοποίησης».

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Καματερού και το Συνδικάτο Οικοδόμων Καματερού διοργανώνουν σήμερα, Πέμπτη 22 Μάη στις 7.30 μ.μ. φιλειρηνική εκδήλωση, στην πλατεία Δημοκρατίας της πόλης. Στην εκδήλωση θα μιλήσει η αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ, Βέρα Νικολαΐδου. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

-- Περικύκλωση του στρατοπέδου Αργυρούπολης, στο Κιλκίς, θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 25 Μάη οι Επιτροπές Ειρήνης της Κεντρικής Μακεδονίας (Πέλλας, Σερρών, Ημαθίας και Κιλκίς). Η περικύκλωση θα γίνει στις 11 το πρωί. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει πορεία προς την πόλη του Κιλκίς.

-- Πορείες Ειρήνης θα γίνουν, επίσης την Κυριακή, 25 Μάη, σε:

  • Κατερίνη, στις 6 μ.μ., από την Παραλία της Κατερίνης και θα καταλήξει στο κέντρο της πόλης.
  • Κοζάνη, στις 7 μ.μ., από το μνημείο της Αντίστασης στην Παναγιά και θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

-- Απολογισμός δράσης, σχεδιασμός δράσης και εκλογή νέας Γραμματείας της Επιτροπής Ειρήνης Αγρινίου θα γίνει την Τετάρτη 28/5/2003 στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, στις 7 μ.μ.

-- Επίσης, απολογισμός δράσης, προγραμματισμός και εκλογή νέας γραμματείας είναι το θέμα της σύσκεψης που διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Πρέβεζας την Κυριακή 25/5/2003, στις 8 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Πρέβεζα Σίτη».

Στη Χαλκίδα

Μήνας Αντιπολεμικής Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης «Εμπρός με τους λαούς στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας των ιμπεριαλιστών», «Αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους λαούς». Μ' αυτό το σύνθημα, η Επιτροπή Ειρήνης Χαλκίδας και η Νεανική Δράση για την Ειρήνη διοργανώνουν εκδηλώσεις στην παραλία Χαλκίδας (στρογγυλό).

-- Αύριο, Παρασκευή 23 Μάη, στις 8.30 μ.μ.

  • Αντιπολεμική συναυλία με τον Βασίλη Λέκκα. Επίσης θα συμμετέχει τοπικό ερασιτεχνικό συγκρότημα και το χορευτικό του Συλλόγου Κυπρίων Εύβοιας. Θα λειτουργήσει Εκθεση Αντιπολεμικής Φωτογραφίας.

-- Το Σάββατο 31 Μάη, στις 8.30 μ.μ.

  • Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις - Αλληλεγγύη των λαών», με συμμετοχή των: Γιάννη Διακογιάννη, δημοσιογράφου - πολεμικού ανταποκριτή, Δημήτρη Καλτσώνη, μέλους της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ, Βασίλη Φίλια, καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ