Πέμπτη 22 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Μαυρογιαλούροι» στην ΕΣΗΕΑ!

Πρόσωπα με το χαμόγελο «καρφιτσωμένο». Καλοξυρισμένοι. Σκέτη φρεσκαδούρα. Εμφάνιση πολύ «ιn». Πουκαμισάκι με ασορτί γραβατούλα (η θερμοκρασία δε μας επηρεάζει, άλλωστε μπρος τα κάλλη τι είναι ο ιδρώτας, που δείχνει ότι πασχίζουμε κιόλας...).

Ατσαλάκωτοι. Γενικώς. Σα να τους βλέπεις να εκφωνούν τα δελτία τους, που ακόμα τα λένε «ειδήσεων». Μοιράζουν χειραψίες, αγκαλίτσες, αστειάκια, και ...ενδιαφέρον. Πολύ ενδιαφέρον!

Μερικοί μέχρι και μπλουζάκια κυκλοφόρησαν με τυπωμένο το όνομά τους. Αλλοι γέμισαν τον τόπο αφίσες με τα νεανικότερα - ας είναι καλά η τεχνολογία - πρόσωπά τους.

Εκαναν τις εκλογές στην ΕΣΗΕΑ εμποροπανήγυρη! Αυτό ξέρουν, άλλωστε. Σαν την «ενημέρωση», που επιμελούνται και σερβίρουν καθημερινά. Και τώρα ζητούν την ψήφο των δημοσιογράφων. Θέλουν - λέει - να τεθούν στην υπηρεσία του κλάδου (σ.σ.: αγνοί «υπηρέτες» ήταν πάντα, άλλωστε...). Μήπως θα μοιράσουμε και τα εκατομμύρια που παίρνουν κάθε μήνα για τα ρεπορτάζ που παρουσιάζουν αυτοί, αλλά που τα παράγουν οι δημοσιογράφοι που εργάζονται σε συνθήκες «γαλέρας»;..

Σήμερα οι εκλογές στην ΕΣΗΕΑ συνεχίζονται. Ας κάνουν μια βόλτα οι συνάδελφοι. Οι ...Μαυρογιαλούρηδες θα είναι εκεί και θα περιμένουν. Κοιτάξτε τους, προσπεράστε τους και ψηφίστε: «Μαύρο στους Μαυρογιαλούρους»!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ