Πέμπτη 22 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα «στριμώγματα»...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΠΡΩΤΑ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΤΗΝ κλοπή και τώρα κατηγορούν ο ένας τον άλλον, αποκαλύπτοντας, φυσικά, την ενοχή τους. Φαίνεται, όμως, ότι μας θεωρούν πολύ ανόητους. Για την κυβέρνηση και το ΣΕΒ μιλάμε φυσικά, που «στριμώχνουν» ο ένας τον άλλο με μόνα θύματα τους μισθωτούς.

Μάλιστα, ο Χρήστος Πρωτόπαππας είχε το θράσος να μιλήσει για απαράδεκτες νοοτροπίες «επενδύσεων εξ ολοκλήρου καλυμμένες με επιδοτήσεις». Από πού, όμως, τις παίρνουν οι «επενδυτές» αυτές τις επιδοτήσεις; Ποιος δημιουργεί το πλαίσιο της ασύδοτης αυτής δράσης; Προφανώς, όχι η κυβέρνηση της ...Ουγκάντα.

Ας μας δώσουν, λοιπόν, έναν ωραιότατο κατάλογο τώρα, που να περιέχει το ποιους επιδότησαν και γιατί τους επιδότησαν. Να ξέρουμε πώς διασπάθισαν τα χρήματα των φορολογουμένων, ...επιδοτώντας τα κόλπα των πτωχεύσεων και την ανεργία.

Να μην ξεχνάμε, μάλιστα, ότι οι κάθε λογής επιχειρηματίες, που υποτίθεται ότι στηλιτεύει η κυβέρνηση, αξιοποιούν με τον καλύτερο γι' αυτούς τρόπο το νομοθετικό πλαίσιο που έχει ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ και τους παρέχει ασυδοσία.

Οσο για τον Χριστοδουλάκη, ας σταματήσει να γκρινιάζει για τα «κίνητρα» που δεν αξιοποιήθηκαν. Εκτίθεται ανεπανόρθωτα, αν δεν το έχει αντιληφθεί...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ και όχι καλό εκεί στο ΠΑΣΟΚ. Η χτεσινή παρέμβαση Κακλαμάνη στα εσωκομματικά, που δήλωσε ότι δε χρειάζεται ανασχηματισμός, είναι ενδεικτική της κατάστασης.

Προφανώς, τις τελευταίες μέρες, τα τηλέφωνα έχουν ανάψει και οι επαφές δίνουν και παίρνουν και το πιθανότερο είναι ότι η επικείμενη Κεντρική Επιτροπή τους θα μας δώσει μια καλή εικόνα του άγχους τους.

Δυστυχώς, όμως, έχουμε πικρή πείρα σ' αυτήν τη χώρα από τις προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ να κρατηθεί στην εξουσία. Οχι μόνον υποφέρουμε από τα μέτρα που παίρνουν, αλλά και από τα τρελά επιτεύγματα της ...επικοινωνιακής τους πολιτικής. Για να μη μιλήσουμε, για τις κάθε λογής μεθόδους χειραγώγησης των συνειδήσεων, τις ρουσφετολογικές πρακτικές, κλπ., κλπ.


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ