Πέμπτη 22 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Πελάτες» του ΣΕΒ

Την 1/6/2001 ο Λαλιώτης είχε πει (αφορμή ήταν κάποιες δηλώσεις της ηγεσίας του ΣΕΒ, αλλά η αιτία ήταν ο λαϊκός ξεσηκωμός κατά του Ασφαλιστικού και το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να το «παίξει»... σοσιαλιστικά):

«Είναι απαράδεκτο ο ΣΕΒ να προσπαθεί τόσο με τις παρασκηνιακές δραστηριότητές του όσο και με τις προκατασκευασμένες αντιπολιτευτικές και αμετροεπείς κορόνες του να στήσει πολιτικά παιχνίδια εις βάρος του ελληνικού λαού (...) Ο ΣΕΒ πέταξε το προσωπείο του (...) Η ηγεσία του ΣΕΒ αποτελεί ένα "μαγαζί" της συντηρητικής παράταξης»...

***

Στις 13/3/2002 (ούτε ένα χρόνο μετά από εκείνο το... αντικαπιταλιστικό ντελίριο του Λαλιώτη) γίνεται η γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΤΕ. Κατόπιν παρέμβασης της κυβέρνησης στο ΔΣ που εξελέγη, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της μεγαλύτερης δημόσιας (μέχρι χτες) επιχείρησης, διορίστηκε ο κ. Αντωνακόπουλος.

Ναι! Ο πρόεδρος του ΣΕΒ! Του ΣΕΒ που είναι «μαγαζί» της ΝΔ (κατά τον Λαλιώτη), αλλά που ένας από τους καλύτερους «πελάτες» του «μαγαζιού» είναι το... σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ!

(ΥΓ: Λέτε μόλις κοπάσει η κοροϊδία με τη νέα «κόντρα» μεταξύ ΠΑΣΟΚ - βιομηχάνων, να έχουμε κάνα διορισμό και του νυν προέδρου του ΣΕΒ, του κ. Κυριακόπουλου;..).


ΓΡΑΦΟΥΝ: ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΑΚΑΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ