Πέμπτη 6 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
Ατεγκτος διώκτης του προεκλογικού υλικού του ΚΚΕ

Ανακοίνωση - καταγγελία της ΚΟ Μοσχάτου του ΚΚΕ

Η ΚΟ Μοσχάτου του ΚΚΕ καταγγέλλει τον δήμαρχο Μοσχάτου Ταξιάρχη Παπαντώνη, γιατί τις τελευταίες μέρες χρησιμοποιώντας το εργατικό προσωπικό του δήμου επιδίδεται συστηματικά στην καταστροφή προεκλογικού υλικού του Κόμματός μας.

Οπως τονίζει σε ανακοίνωσή της «σε επικοινωνία της ΚΟ με τον ίδιο, μας δήλωσε πως "προσπαθεί να εφαρμόσει την απόφαση της ΚΕΔΚΕ", απόφαση που πάρθηκε από την πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Η ευαισθησία όμως αυτή του Δημάρχου δεν ίσχυσε για την αφίσα προεκλογικής συγκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ. Ούτε για τις αφίσες που με εντολή του, προφανώς, κόλλαγαν οι υπάλληλοι του Δήμου για το Καρναβάλι.

Κατά την άποψή μας, εάν ο κ. Δήμαρχος θέλει να υπερασπιστεί το περιβάλλον και την ομορφιά του Μοσχάτου ας το κάνει και με τις πληρωμένες διαφημίσεις που υπάρχουν παντού, παραβλέποντας το οικονομικά και πολιτικά οφέλη. 'Η μήπως αυτές ομορφαίνουν το Μοσχάτο;

Ας το κάνει με τις ρυπογόνες βιομηχανίες του Μοσχάτου. Με αυτές τις βιομηχανίες που έμειναν. Γιατί οι περισσότερες έκλεισαν με αγώνες που είχαν μπροστάρηδες και του κομμουνιστές, ενώ ο Δήμαρχος απουσίαζε.

Μήπως μ' αυτήν τη στάση του ο κ. Δήμαρχος δίνει εξετάσεις στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ευθυγραμμιζόμενος με την τακτική απόκλισης και διωγμού του ΚΚΕ που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση και ορισμένα στελέχη της;

Εάν ο κ. Δήμαρχος πιστεύει πώς η θέση του του δίνει το δικαίωμα να φέρεται αυταρχικά και αντιδημοκρατικά στο ΚΚΕ θα πρέπει να έχει υπόψη του πως τέτοιες πρακτικές δεν έχουν περάσει ούτε σε παλαιότερες και πιο δύσκολες εποχές.

Καλούμε τους υπαλλήλους του Δήμου να μην πειθαρχήσουν σε αυτές τις αντιδημοκρατικές εντολές και να θυμηθούν πως οι Κομμουνιστές ήταν και θα είναι πάντα στο πλευρό τους στα προβλήματα και στους αγώνες για τη λύση τους.

Εμείς θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για να ενημερωθεί ο λαός του Μοσχάτου για τις θέσεις του ΚΚΕ, και τον καλούμε να το ενισχύσει αποφασιστικά στις εκλογές στις 9 του Απριλίου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ