Πέμπτη 6 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά

Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή έτυχαν οι Θέσεις του ΚΚΕ για τις γυναίκες και τους άνδρες που εργάζονται στα Σώματα Ασφαλείας στη χτεσινή επίσκεψη - περιοδεία κλιμακίου της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά στην Αστυνομική Διεύθυνση, με επικεφαλής τους Σπύρο Χαλβατζή υποψήφιο βουλευτή στη δεύτερη περιφέρεια Πειραιά και Γιώργο Μαρίνο υποψήφιο στην πρώτη περιφέρεια Πειραιά.

Οπως είπαν αξιωματικοί της αστυνομίας, αλλά και απλοί αστυφύλακες μόνο το ΚΚΕ και ο «Ριζοσπάστης» έχει ενδιαφερθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σαν εργαζόμενοι. Ταυτόχρονα επισήμαναν ότι οι αρνητικές ενέργειες κάποιων αστυνομικών δεν πρέπει να χρεώνονται σε όλο το Σώμα.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ συναντήθηκαν με τον αστυνομικό διευθυντή Πειραιά ταξίαρχο Σπύρο Τσάκο και τον γενικό επιθεωρητή Γιώργο Σκαλτσά, οι οποίοι σημείωσαν ότι η εγκληματικότητα στον Πειραιά όσον αφορά αδικήματα κατά της περιουσίας των πολιτών έχει μειωθεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Από τη μεριά του ο Σπύρος Χαλβατζής αναφέρθηκε στο τεράστιο πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών που εντείνεται από την ίδια τη θέση του Πειραιά σαν λιμάνι.

  • Νωρίτερα ο Σπύρος Χαλβατζής συνοδευόμενος από την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στη δεύτερη περιφέρεια Πειραιά Βέρα Νικολαΐδου και τον πρώην δήμαρχο Κορυδαλλού Νίκο Θεμελή επισκέφθηκε τις φυλακές Κορυδαλλού και ανέπτυξε τις θέσεις του Κόμματος στους εργαζόμενους.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ