Πέμπτη 6 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ
Οχι στα διλήμματα και τους εκβιασμούς

Στις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ στο Μενίδι περιόδευσε χτες ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ και συνομίλησε με τους εργαζόμενους

Ο Δήμος Κουμπούρης
Ο Δήμος Κουμπούρης
«Η ΕΥΔΑΠ έχει μεγάλη σημασία για το κράτος, όπως και όλος ο δημόσιος τομέας. Δεν μπορεί να παραδίδεται στα χέρια των ιδιωτών. Πρέπει να μείνει στα χέρια του κράτους, να ισχυροποιηθεί με σχεδιασμό για να συμβάλει στην ανάπτυξη». Τα παραπάνω επισήμανε χτες ο Δήμος Κουμπούρης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο Υπόλοιπο Αττικής, στους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ, στις εγκαταστάσεις του Μενιδίου, κατά τη διάρκεια περιοδείας του εκεί.

Ο υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος περιόδευσε σε χώρους των εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ και συνομίλησε με τους εργαζόμενους και του εξέφρασαν την ανησυχία τους τόσο για την ιδιωτικοποίηση της Επιχείρησης από όποια κυβέρνηση και να εκλεγεί και το εργασιακό τους μέλλον, αλλά και για γενικότερα ζητήματα. Ο Δ. Κουμπούρης κάλεσε τους εργαζόμενους, που τον υποδέχτηκαν θερμά για μια ακόμα φορά, να καταδικάσουν το δικομματισμό και να ενισχύσουν το ΚΚΕ, για να παλέψει από άλλη θέση μαζί με το λαό ενάντια στην πολιτική που θα εφαρμόσουν τα δύο μεγάλα κόμματα και τα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα που έχουν στο συρτάρι τους.

«Οι εργαζόμενοι πρέπει να ψηφίσουν με κριτήρια. Η λογική που προσπαθούν να προβάλουν ορισμένοι να ψηφίσουν κάποιο κόμμα για να μη βγει κάποιο άλλο είναι επικίνδυνη», σημείωσε, δίνοντας απάντηση στα διλήμματα που θέτουν τον τελευταίο καιρό τα δύο μεγάλα κόμματα στην προσπάθειά τους να πολώσουν τον κόσμο πριν τις εκλογές. Αναφερόμενος στα κριτήρια, ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι αυτά είναι η πολιτική των κομμάτων για την ΟΝΕ, τις ιδιωτικοποιήσεις, το ασφαλιστικό. «Οσο υλοποιείται το πρόγραμμα της ΟΝΕ, τόσο θα χειροτερεύει η κατάσταση των λαϊκών στρωμάτων», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Σε ερώτημα εργαζόμενου γιατί να ψηφιστούν τα μικρά κόμματα και να μην υπάρχει σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση, ο υποψήφιος βουλευτής απάντησε ότι «το ερώτημα είναι αν θα έχουμε σταθερή κυβέρνηση για τα συμφέροντα των 100 οικογενειών που συγκεντρώνουν σήμερα τον πλούτο στην Ελλάδα ή για τα συμφέροντα του λαού. Οι εργαζόμενοι πρέπει να ξεπεράσουν τα διλήμματα και τους εκβιασμούς και να ψηφίσουν με βάση τα προβλήματά τους».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Προεκλογικές συγκεντρώσεις (2009-10-01 00:00:00.0)
Να χτυπηθούν στην κάλπη η Σκύλλα και η Χάρυβδη (2009-09-25 00:00:00.0)
Περιοδείες (2002-04-27 00:00:00.0)
Μύθος και πραγματικότητα (1996-09-20 00:00:00.0)
Σας θέλουν συνένοχους (1996-09-18 00:00:00.0)
ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση και στα εργολαβικά σκλαβοπάζαρα (1996-09-10 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ