Πέμπτη 6 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η πρώτη τους ψήφος θα είναι κόκκινη!

Η πρώτη τους ψήφος θα είναι κόκκινη. Θα είναι ψήφος νεανική και ανυπότακτη, ασυμβίβαστη, κόντρα σε όλους αυτούς που τους παραμυθιάζουν και που θέλουν να αποφασίζουν γι' αυτούς και χωρίς αυτούς. Αλλωστε, οι νέοι κομμουνιστές και κομμουνίστριες, όλοι αυτοί που συγκεντρώθηκαν χτες στα Προπύλαια, το δήλωσαν καθαρά: «ΚΚΕ την Κυριακή, όχι στην υποταγή».

Και είναι χιλιάδες αυτοί οι νέοι που είναι αποφασισμένοι να καθορίσουν αυτοί το μέλλον τους. Είναι άλλωστε «πάντα στην πρώτη γραμμή για μόρφωση, δουλιά, ζωή. Στις 9 του Απρίλη η νεολαία αποφασίζει, ΚΚΕ ισχυρό - Μέτωπο Λαϊκό», όπως έγραφε και το πανό της Οργάνωσης Σπουδάζουσας της ΚΝΕ, που ήταν επικεφαλής στο νεανικό ποτάμι που ξεχύθηκε λίγο αργότερα στο δρόμο.

Ολες οι νεανικές φωνές έσμιξαν, καλώντας για μέτωπο λαϊκό. Κάλεσμα που βρήκε αμέσως ανταπόκριση από τον κόσμο που τους παρακολουθούσε και τους χειροκροτούσε. Χειροκροτήματα και φωνές που δυνάμωσαν ακόμα περισσότερο όταν το νεανικό ποτάμι της οργής ενώθηκε με τις χιλιάδες άλλες φωνές στο Πεδίον του Αρεως.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ