Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ψήφος θαρρετά στο ΚΚΕ

Δήλωση του Γραμματέα της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά του ΚΚΕ Σήφη Κωτσαντή

Οι κομμουνιστές του Πειραιά, που πάντα βρέθηκαν δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων, έδωσαν την εκλογική μάχη με ψηλά το κεφάλι και κοιτώντας τους στα μάτια ζητούν την ψήφο τους.

"Με τη σκέψη στην επόμενη μέρα, αλλά και τη θύμηση των 22 χρόνων του δικομματισμού και τη δράση των άλλων κομμάτων, η απόφαση των εργαζομένων του Πειραιά πρέπει να είναι μία και μόνη. Ψήφος θαρρετά στο ΚΚΕ. Στο κόμμα που ήταν μαζί τους για τη λύση των προβλημάτων, στους αγώνες, που στάθηκε και είναι πάντα μαζί με τους εργαζόμενους, χωρίς διακρίσεις. Στο κόμμα που δεν άλλαξε πολιτική και θα χρησιμοποιήσει την ψήφο δυναμικά σε ό,τι είναι ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα. Στο ΚΚΕ που δυναμώνοντάς το ο λαός αποκτά ο ίδιος δύναμη να ενωθεί, να αντεπιτεθεί για καλύτερες μέρες. Για να είναι η δύναμη και η φωνή του Πειραιά πιο ισχυρή", τονίζει σε δήλωσή του ο γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά του ΚΚΕ, Σήφης Κωτσαντής.

Ο Σ. Κωτσαντής, αφού εκφράζει την αισιοδοξία του, για την ενίσχυση του ΚΚΕ στις μεθαυριανές εκλογές, υπογραμμίζει: "Για άλλη μία φορά καλούμε τους εργαζόμενους του Πειραιά, τις τελευταίες μέρες, τις τελευταίες ώρες πριν τις εκλογές, να αναπτύξουν την πολιτική τους επαγρύπνηση, να μην υποκύψουν στα πλαστά διλήμματα, στις ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις, στους εκβιασμούς και τη ρουσφετολογία των άλλων κομμάτων.

Η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ στον Πειραιά, μαζί με τους υποψηφίους της, έδωσε την εκλογική μάχη με ψηλά το κεφάλι. Σε πρώτο πρόσωπο συζητήσαμε για τα πραγματικά προβλήματα και τους αγώνες του λαού του Πειραιά, που μαζί πορευτήκαμε, για τη δυνατότητα και την ανάγκη να ενισχυθεί η δική τους φωνή και δύναμη. Το ΚΚΕ".

Ακολούθως σημειώνει ο Σ. Κωτσαντής: "Η επόμενη μέρα των εκλογών ξημερώνει με τα ίδια προβλήματα και χειρότερη, με νέα αντιλαϊκά μέτρα - η λιτότητα, η ανεργία, το ξεπούλημα και η συρρίκνωση της παραγωγικής βάσης της χώρας, η κατάργηση του καμποτάζ, το ξήλωμα των κατακτήσεων των εργαζόμενων θα συνεχιστεί. Αυτό επιτάσσουν οι κατευθύνσεις του Μάαστριχτ, η νέα τάξη των ιμπεριαλιστών.

Τα άλλα κόμματα δε θέλουν και δεν μπορούν να αντιταχθούν σ' αυτές τις επιλογές. Τις υπηρέτησαν και θα τις υπηρετήσουν".

Καταλήγοντας ο Σ. Κωτσαντής καλεί τους εργαζόμενους του Πειραιά "Να δώσουν μαχητικό παρών στη σημερινή κορυφαία προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Πειραιά που θα γίνει στην πλατεία Κοραή στις 8.30 μ.μ. με κεντρικό ομιλητή τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος του Πολιτικού Γραφείου και επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Α Πειραιά".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ