Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θρασύδειλοι τραμπούκοι

Κοντά στους "άγνωστους" θρασύδειλους που καλύπτονται από τα σκοτάδια της νύχτας προστέθηκαν τώρα και οι γνωστοί που δρουν με τον ίδιο τρόπο. Ο λόγος για θρασύδειλους τραμπούκους του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα, οι οποίοι χτες τα ξημερώματα βρώμισαν με σπρέι τα γραφεία της ΚΟΒ Ζαρουχλέικων, αφήνοντας την υπογραφή τους.

Είναι φανερό τις τελευταίες μέρες στην Πάτρα ότι πολλοί έχουν τρομάξει και ενοχληθεί από την απήχηση που βρίσκουν οι θέσεις των κομμουνιστών στο λαό. Ιδιαίτερα η συμμετοχή των εργαζομένων στην προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος διέλυσε τις ελπίδες πολλών ότι και αυτή τη φορά θα μπορέσουν να παραπλανήσουν και να υφαρπάξουν ψήφους. Και βέβαια πρώτοι στη σειρά βρίσκονται τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που χάνοντας την ψυχραιμία τους καταφεύγουν στις γνωστές τους μεθόδους προκειμένου να ανακόψουν την προσέλευση ψήφων στο ΚΚΕ.

Ας είναι βέβαιοι όλοι αυτοί πως με φθηνές και θρασύδειλες πράξεις όχι μόνο δεν πετυχαίνουν το στόχο τους, αλλά αντίθετα πεισμώνουν τους εργαζόμενους, οι οποίοι σε δύο μέρες είναι αποφασισμένοι να τους δώσουν τη δική τους απάντηση. Ψηφίζοντας ΚΚΕ και στέλνοντας στη Βουλή κομμουνιστή βουλευτή από την Αχαϊα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ