Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΡΙΚΑΛΑ
Προσκλητήριο ελπίδας για ψήφο στο ΚΚΕ

Προσωπικότητες υπογράφουν διακήρυξη προς τον τρικαλινό λαό, καλώντας τον να ψηφίσει μαζικά και να ενισχύσει το ΚΚΕ για τη λύση των προβλημάτων

Να ενισχύσουν ανεπιφύλακτα το ΚΚΕ με τη σιγουριά ότι είναι ο μόνος δρόμος για να ξανάρθει η ελπίδα στο λαό μας, για ένα καλύτερο αύριο, καλούν τον τρικαλινό λαό 22 προσωπικότητες των Τρικάλων - ανάμεσα στους οποίους είναι και ο πρώην βουλευτής Τάκης Παπανικολάου - οι οποίοι υπογράφουν σχετική διακήρυξη

Στη διακήρυξη υπογραμμίζεται συγκεκριμένα:

Συμπατριώτες, συμπατριώτισσες,

Οι εκλογές στις 22 Σεπτέμβρη είναι κρίσιμες για το εάν θα υλοποιηθούν οι στόχοι και οι επιδιώξεις των μονοπωλίων και των πολυεθνικών, εάν τα εθνικά μας θέματα θα λυθούν σύμφωνα με τα συμφέροντα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, θυσιάζοντας κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας.

Χρόνια τώρα ο λαός μας μπούχτισε από τις προεκλογικές υποσχέσεις των δύο μεγάλων κομμάτων. Προκειμένου να υφαρπάσουν την ψήφο του και να συνεχίσουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική, κρύβουν από το λαό τους πραγματικούς τους στόχους: Τη δέσμευσή τους να υλοποιήσουν μια πιο σκληρή πολιτική λιτότητας που εκπορεύεται από την Ευρωπαϊκή Ενωση και τη Συνθήκη του Μάαστριχτ. Μια πραγματική καταιγίδα αντιλαϊκών μέτρων μας περιμένει την επομένη των εκλογών.

Ετούτες οι εκλογές είναι η μεγάλη ώρα ευθύνης για τον καθέναν. Σήμερα, ανεξάρτητα από τις ιδιαίτερες απόψεις που μπορεί να έχει ο καθένας, το ΚΚΕ αναδεικνύεται η μόνη συγκροτημένη δύναμη αντίστασης, ο άλλος πόλος συσπείρωσης.

Εμείς που υπογράφουμε τη διακήρυξη απευθυνόμαστε σ' όλο τον τρικαλινό λαό να αξιοποιήσει το μοναδικό όπλο που διαθέτει και με την ψήφο του να αναδείξει Ισχυρό το ΚΚΕ στη Βουλή και στο Λαό. Για να βγει Βουλευτής από το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό μας που θα παλέψει μαζί με το λαό για τα προβλήματα του τόπου μας. Ιδιαίτερα απευθυνόμαστε σε όλους εκείνους που οι καρδιές τους δεν έπαψαν να πυρπολούνται από τον πόθο για ένα καλύτερο αύριο, ανεξάρτητα από τις πικρίες και τις διαφορές του παρελθόντος. Τους καλούμε να ενισχύσουν ανεπιφύλακτα το ΚΚΕ με τη σιγουριά ότι είναι ο μόνος δρόμος για να ξανάρθει η ελπίδα στο λαό μας, για ένα καλύτερο αύριο.

Το κείμενο υπογράφεται από τις παρακάτω προσωπικότητες των Τρικάλων: Παπανικολάου Τάκης,πρώην βουλευτής, Μπίνας Αχιλλέας,γιατρός, Σακκάς Κώστας,γιατρός, Ντουρλιός Νίκος,πολιτικός υπομ/κός, Πελίγκος Βασίλης,γυμναστής, Ζυγουράκης Στέφανος,φαρμακοποιός, Τσουρβάκας Τάσος,αρχιτέκτονας, Παλάτος Νίκος,πολιτικός μηχανικός, Παπαναστασίου Στέφανος,γιατρός, Βλάχος Γιώργος,γιατρός, Μαντέλη - Σακκά Γεωργία,γιατρός, Σκαμπαρίνας Ελευθέριος,αντιστασιακός, Λάζος Αθανάσιος,πολιτικός υπομ/κός, Μπατατόλης Κωνσταντίνος,φαρμακοποιός, Μπάρδας Μιχάλης,οικονομολόγος, Χαχάμης Δημήτριος,λογιστής, Τόλιας Νίκος,πολιτικός υπομ/κός, Κόκκαλης Στέφανος,οικονομολόγος, Ζυγογιάννης Κώστας,οδοντίατρος, Στραγάλης Δημήτριος,οικονομολόγος, Παυλής Δημήτριος,αρχιτέκτονας, και Ντούβλης Γεώργιος,πολιτικός μηχανικός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ