Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ

Υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο Νομό Ροδόπης

Η εκλογική μάχη της Κυριακής θα είναι αποφασιστική για τις τύχες του λαού και της χώρας. Από την έκβασή της θα κριθεί αν θα ξαναβγεί κερδισμένος ο δικομματισμός και οι παραλλαγές του, που θα οδηγήσουν σε κεντροδεξιές ή κεντροαριστερές κυβερνήσεις, που θα ακολουθούν την ίδια πολιτική, ή αν θα ενισχυθούν οι δυνάμεις της αντίστασης και αντεπίθεσης ενάντια στην πολιτική της λιτότητας και της υποτέλειας. Αν θα ενισχυθεί το ΚΚΕ, ώστε να γίνει πόλος έλξης για τη συσπείρωση των πληττόμενων κοινωνικών δυνάμεων, αλλά και πολιτικών σχηματισμών που στο μεταξύ θα προκύψουν με την ήττα του δικομματισμού. Ετσι που να δημιουργείται ένα λαϊκό μέτωπο ικανό να συντρίψει την καταστροφική πολιτική για το λαό και το έθνος και θα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για καλύτερες μέρες για τον πολύπαθο λαό μας.

Σαν κόμμα, απευθυνόμαστε σε όλους τους ψηφοφόρους με το κεφάλι ψηλά, γιατί όλα αυτά τα χρόνια, μέσα κι έξω από τη Βουλή, αντισταθήκαμε στα καταστροφικά μέτρα του Μάαστριχτ, της ΚΑΠ και της ΓΚΑΤΤ, που παίρνονται στις Βρυξέλλες και υλοποιούνται στην Αθήνα. Πολιτικές που οδηγούν, με μαθηματική ακρίβεια, τη γεωργία στη συρρίκνωση και τη μικρομεσαία αγροτιά σε ξεκλήρισμα. Χαρακτηριστικά είναι αυτά που συμβαίνουν με τα προϊόντα του νομού μας. Η κτηνοτροφία αφανίζεται, ύστερα από το πλαφόν στο αγελαδινό γάλα, την ανεξέλεγκτη εισαγωγή ξένων τυριών και την εξευτελιστική τιμή που παίρνει το πρόβειο και το κατσικίσιο γάλα. Το στάρι μειώθηκε τα τελευταία τρία χρόνια πάνω από το 40% και φέτος μειώνουν τις επιδοτήσεις, καθώς και τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις. Η ίδια κατάσταση ισχύει και για το βαμβάκι.

Οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ καταψήφισαν όλες τις καταστροφικές συμφωνίες και κανονισμούς στο Στρασβούργο και οι βουλευτές μας όλους τους αντιλαϊκούς νόμους. Συμβάλαμε στο να αναπτυχθούν αγώνες και μπήκαμε επικεφαλής σ' αυτούς. Ο,τι αποσπάστηκε από τις κυβερνήσεις οφείλεται σ' αυτούς τους αγώνες. Πήγαμε κόντρα στην ηττοπάθεια και το συμβιβασμό. Με αυτό το θάρρος ζητάμε και στο νομό μας απ' όλους ψήφο στο ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ