Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Μία από τα ίδια...

Με μία επανάληψη όσων κατά καιρούς έχει τάξει προεκλογικά ο Μ. Εβερτ έκλεισε χτες με συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος. Προσπάθησε να πείσει ότι τα μέτρα που εξήγγειλε για τους μικρομεσαίους και τους αγρότες είναι ρεαλιστικά, επανέλαβε την πρόθεσή του για ιδιωτικοποιήσεις και επέμεινε ιδιαίτερα στη γνωστή κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση για το θέμα της Ιμιας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, όταν ρωτήθηκε για το πώς κρίνει τις θέσεις των Αμερικάνων και των Ευρωπαίων στα εθνικά θέματα, είπε μεν ότι πολλές φορές τα συμφέροντά τους είναι αντίθετα με αυτά της Ελλάδας και ότι ο ίδιος δεν είναι ευχαριστημένος με τη στάση των Αμερικανών και των Ευρωπαίων, αλλά ταυτόχρονα φρόντισε να δώσει τα απαραίτητα διαπιστευτήρια, ισχυριζόμενος ότι εάν δεν ήμασταν στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ενωση, τα πράγματα θα ήταν χειρότερα.

Εντονα ενοχλημένος έδειξε ο Μ. Εβερτ με τη στάση των ιδιοκτητών των μεγάλων καναλιών, που αρνήθηκαν να μεταδώσουν σήμερα συνέντευξή του. Είπε ότι τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια χρωστάνε τεράστια ποσά σε τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία, υπονοώντας σαφώς ότι λόγω των χρεών υπέκυψαν στις πιέσεις της κυβέρνησης μη μεταδίδοντας τη σημερινή συνέντευξη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα πάει σήμερα στο Καστελόριζο και την Κυριακή θα μεταβεί στον Εβρο, όπου είναι υποψήφιος, για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ