Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Σαλπέας, της Κίνησης "Πειραιάς Αναγέννηση" και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, σήμερα στις 10 π.μ. θα επισκεφτούν το αμαξοστάσιο των ΗΣΑΠ στο Νέο Φάληρο και τη Βιομηχανική Ζώνη γύρω από του "Κεράνη". Το απόγευμα θα περιοδεύσουν στα μαγαζιά της Καλλίπολης, της περιοχής πλατείας Πηγάδας.

Αύριο στις 8 π.μ. κλιμάκιο της Κίνησης θα επισκεφθεί τον Παιδικό Σταθμό (Κουντουριώτου) και 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συγκέντρωση στο Βώκο, στην περιοχή Εισόδια Θεοτόκου.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Το πρόγραμμα της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας Περιστερίου", καθώς και οι υποψήφιοι της Κίνησης θα παρουσιαστούν σήμερα στις 11 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: Η "Δημοκρατική Συνεργασία Πετρούπολης" διοργανώνει σήμερα στις 5 μ.μ. συγκέντρωση στο 2ο ΚΑΠΗ της περιοχής. Θα μιλήσει ο Γιώργος Γιώγος, δήμαρχος και υποψήφιος της Κίνησης.

ΙΛΙΟΝ: Αύριο στις 2.30 μ.μ. κλιμάκιο της "Δημοκρατικής Ενότητας" Ιλίου με επικεφαλής τον Νίκο Τριανταφύλλου, υποψήφιο δήμαρχο, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο εργοστάσιο SEX FORM.

ΖΕΦΥΡΙ: Αύριο στις 8 μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του "Δημοκρατικού Συνδυασμού Ζεφυρίου" (πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου), ενώ θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψηφίων, καθώς και το πρόγραμμα.

ΡΕΝΤΗ: Το εκλογικό της κέντρο εγκαινιάζει η "Προοδευτική Αγωνιστική Συνεργασία" Ρέντη την Τετάρτη 23 Σεπτέμβρη στις 8 μ.μ. Στα εγκαίνια θα μιλήσει ο επικεφαλής της ΠΑΣ και υποψήφιος δήμαρχος Ρέντη Βαγγέλης Κυριακού.Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Ρέντη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ