Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ"
Μαζί με το λαό στον αγώνα και στο δήμο

Εγιναν προχτές βράδυ τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στις Τζιτζιφιές

"Μόνο ο αγώνας μας θα δώσει απάντηση στην πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση σε βάρος των εργαζομένων. Και μ' αυτόν θα διεκδικήσουμε αποτελεσματικά όλα όσα μας ανήκουν".

Με αυτά τα λόγια, προχτές το βράδυ, ο υποψήφιος δήμαρχος της "Δημοκρατικής Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας" (ΔΔΕΚ), Αριστείδης Αβραμίδης,κάλεσε το λαό της περιοχής να συσπειρωθεί γύρω από την παράταξη και να την ενισχύσει στις εκλογές, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξης στις Τζιτζιφιές (οδός Κολοκοτρώνη 7 - 9).

"Τα κεκτημένα των εργαζομένων σαρώνονται, τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος. Το εισόδημα μειώνεται και η ανεργία μεγαλώνει. Οι εργαζόμενοι με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές πρέπει να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους, τόσο στην κυβέρνηση όσο και στη δημοτική αρχή της πόλης, που συναινεί με αυτή την πολιτική. Που υπερφορολογεί τους δημότες και μετατρέπει το δήμο σε εκτελεστικό όργανο της κεντρικής εξουσίας".

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα και τους στόχους της ΔΔΕΚ, αφού τόνισε πως ήταν πάντα στο πλευρό του λαού και μαζί του διοικούσε το δήμο, όταν ήταν Δημοτική Αρχή, υπογράμμισε: "Αν με την ψήφο σας, επανέλθουμε στη διοίκηση του δήμου θα συνεχίσουμε τον αγώνα στο πλευρό σας, όπως το κάναμε άλλωστε και όλο αυτό το διάστημα μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο". Και συνέχισε: "Μαζί επίσης θα παλέψουμε για να γίνει η Καλλιθέα πιο ανθρώπινη, για να κλείσει ο "Φοίβος", για να αξιοποιηθεί μαζί με όλους τους άλλους ελεύθερους χώρους (Ιππόδρομος κλπ.) προς όφελος των κατοίκων".

Αναφερόμενος στα έργα για την Ολυμπιάδα, ο Αρ. Αβραμίδης επισήμανε: "Πάγια θέση μας είναι τα έργα να μη γίνουν με τη μέθοδο της αυτοχρηματοδότησης. Να γίνουν όσο το δυνατόν λιγότερα κτίσματα και με το μικρότερο δυνατό συντελεστή δόμησης και μετά τους Αγώνες να δοθούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι χώροι αυτοί πρέπει να είναι ελεύθεροι για όλους τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου ως χώροι πράσινου, άθλησης και αναψυχής και όχι να χαριστούν στους μεγαλοκατασκευαστές, όπως σχεδιάζει η κυβέρνηση".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ