Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ"
Στείλτε μήνυμα ελπίδας με την ψήφο

Να καταδικάσουν την πολιτική της κυβέρνησης, αλλά και αυτών που τη στηρίζουν και να στείλουν ένα μήνυμα ελπίδας, στηρίζοντας το συνδυασμό "Θεσσαλονίκη - Αντεπίθεση Τώρα", ζήτησε από τους εργαζόμενους του ΟΤΕ ο υποψήφιος δήμαρχος Αγάπιος Σαχίνης που επισκέφθηκε χτες το πρωί τα γραφεία του Οργανισμού στην Οδό Καρόλου Ντηλ.

Αναφερόμενος στα οξυμένα προβλήματα της πόλης και των δημοτών, καθώς και στις θέσεις του συνδυασμού για τη λύση τους, ο Αγ. Σαχίνης τόνισε ότι για τη σημερινή κατάσταση ευθύνη έχει η συγκεκριμένη πολιτική που ακολουθείται όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και αυτοί που την υλοποιούν στην πόλη. "Σίγουρα - είπε - η πόλη χρειάζεται, μια σειρά έργων για τη λύση των προβλημάτων του κυκλοφοριακού, της στάθμευσης, της καθαριότητας. Προτάσεις και μελέτες για συγκεκριμένα έργα υπάρχουν και θα βρείτε τέτοιες και στα φυλλάδια των άλλων συνδυασμών. Αυτό όμως που δε θα βρείτε είναι το πού θα βρεθούν αυτά τα χρήματα για να γίνουν όλα αυτά, ποιος θα πληρώσει και γιατί μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει και ποιος φέρει την ευθύνη γι' αυτό. Η παράλειψη αυτή είναι κατά τη γνώμη μας σκόπιμη, γιατί δε θέλουν να συγκρουστούν με την πολιτική που ευθύνεται για όλα αυτά".

"Οι άλλες παρατάξεις - συνέχισε ο υποψήφιος δήμαρχος - δημαγωγούν ασύστολα γιατί ξέρουν ότι όσο θα ακολουθείται μια πολιτική λιτότητας και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μια πολιτική που θέλει να εξοικονομήσει πόρους για να πετύχουμε τον "εθνικό" μας στόχο για είσοδο της χώρας στην ΟΝΕ, είναι "πολυτέλεια" να σπαταλιούνται πόροι για έργα που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών. Και αν κάποια από αυτά γίνουν, πρέπει να τα πληρώσουν οι ίδιοι οι δημότες με τη φορολογία που επιβάλλουν οι δήμοι, την ανταποδοτικότητα και την ιδιωτικοποίηση, μέσω της συγχρηματοδότησης από το μεγάλο κεφάλαιο".

Κλείνοντας ο Αγ. Σαχίνης επισήμανε ότι για να λυθούν τέτοιου είδους προβλήματα πρέπει οι δημότες να δημιουργήσουν ένα κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο, που θα επιβάλει έναν άλλο τρόπο ανάπτυξης για τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα, προς όφελος των εργαζομένων.

Σε ανοιχτή εκδήλωση του συνδυασμού "Θεσσαλονίκη - Αντεπίθεση Τώρα" που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 8 μμ στο θέατρο "ΑΝΕΤΟΝ" θα γίνει παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών και διαμερισματικών συμβούλων του ψηφοδελτίου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Καταψηφίζουμε τους μονομάχους της ίδιας πολιτικής(1998-10-15 00:00:00.0)
Κερδίζει έδαφος η "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ"(1998-10-02 00:00:00.0)
Γκάλοπ η επαφή με τους δημότες(1998-09-29 00:00:00.0)
Χαράτσι 20% στα δίδακτρα(1998-08-29 00:00:00.0)
Η νεολαία απαιτεί αγωνιστική Τοπική Αυτοδιοίκηση(1998-07-02 00:00:00.0)
Συνέλαβαν και τον Αγ. Σαχίνη(1998-06-13 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ