Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το σκοινί...

Μαύρα τα μαντάτα για τον κυβερνητικό υποψήφιο δήμαρχο στον Πειραιά, Χρήστο Φωτίου, και έτσι το ΠΑΣΟΚ βάζει σε ενέργεια τις γνωστές μεθόδους και τα παλιά "κόλπα", που συνιστούν το κοκτέιλ της παραπληροφόρησης, του εκβιασμού, της δωροδοκίας, του εκμαυλισμού κ.ά., με τελικό σκοπό την υποκλοπή των ψήφων των Πειραιωτών. Ηδη έπιασε δουλιά ο "ειδικός" σε αυτά Θ. Τσουκάτος, ο οποίος συντονίζει όλο τούτο το... "θεάρεστο" έργο.

Ο άνθρωπος που περηφανεύεται, ότι μέχρι σήμερα με τα "κόλπα" του δεν έχασε εκλογές, επιστρατεύτηκε για να διασώσει τον εκλεκτό της κυβέρνησης και να φορτώσει στον Πειραιά έναν ακόμα αποτυχημένο δήμαρχο, όπως ο απερχόμενος, για να συνεχίσει ακόμα καλύτερα την ίδια βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική.

* * *

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή θα δημοσιευτεί στο "Βήμα" του Λαμπράκη δημοσκόπηση, που θα δείχνει ότι τάχα ο Χρ. Φωτίου προηγείται. Εκτός όμως από τη δημοσίευση της δημοσκόπησης, στην υπηρεσία του κυβερνητικού υπαλλήλου έχει μπει όλος ο κρατικός μηχανισμός, αλλά και ο μηχανισμός της Νομαρχίας. Υπηρεσίες, δηλαδή, που την ύπαρξή τους συντηρούν υποχρεωτικά οι εργαζόμενοι με τους υπέρογκους φόρους που πληρώνουν. Τα κρατικά τηλεοπτικά κανάλια αφιερώνουν, προκλητικά, πολύ χρόνο, που φτάνει σε καθημερινή σχεδόν βάση το δεκάλεπτο, για την προβολή της προεκλογικής εκστρατείας και των προτάσεων του Χρ. Φωτίου, αποσιωπώντας τους υπόλοιπους...

* * *

Ολα εξάλλου τα φαξ προς τις εφημερίδες δε στέλνονται από το πολυτελέστατο προεκλογικό του κέντρο, ώστε να πληρωθούν και τα σχετικά τέλη στον ΟΤΕ, αλλά από τη Νομαρχία, τζάμπα... Για τον αποστολέα, βέβαια, τζάμπα, αφού το λογαριασμό θα τον πληρώσουμε ΕΜΕΙΣ. Δηλαδή, έχουμε κατάχρηση και κατασπατάληση, διπλή κλοπή του δημόσιου χρήματος από αυτούς, που κατά τα άλλα κόπτονται ότι το υπερασπίζουν.

Ας είναι όμως βέβαιοι οι κύριοι αυτοί, ότι τίποτα δε θα τους διασώσει από την οργή, την αγανάκτηση και τη λαϊκή καταδίκη. Απλώς, οι ενέργειές τους θα στηρίξουν τον εκλεκτό τους όπως το σκοινί στηρίζει τον κρεμασμένο.Γ. Κ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ