Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες ΝΑΣ

ΑΘΗΝΑ:

- Ο υποψήφιος πρόεδρος της διευρυμένης νομαρχίας Αθήνας - Πειραιά Σπύρος Χαλβατζής θα επισκεφτεί σήμερα στις 10 π.μ. το Λαϊκό Νοσοκομείο στο Γουδί, ενώ, την ίδια ώρα, ο υποψήφιος νομάρχης Αθήνας Θεοχάρης Παπαμάργαρης και ο Βασίλης Δημόπουλος,υποψήφιος της ΝΑΣ, θα επισκεφτούν τα υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας στην Κάνιγγος, στην Ομόνοια και την Αγορά. Ακόμα, στις 8.30 π.μ., ο Γ. Μανωλάκος θα επισκεφτεί το γκαράζ του ΟΤΕ στην Καλλιθέα.

- Την Παρασκευή, στις 9 π.μ., ο υποψήφιος της ΝΑΣ Νίκος Μπατιστάτος θα επισκεφτεί το Κέντρο Πληροφορικής της Εθνικής Τράπεζας (Ζησιμοπούλου 4). Στις 12 μ. ο Σπ. Χαλβατζής και ο υποψήφιος νομάρχης Αθήνας Θεοχάρης Παπαμάργαρης θα επισκεφτούν το κεντρικό υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.ΠΕΙΡΑΙΑΣ:

Η υποψήφια νομάρχης Πειραιά Ελπίδα Παντελάκη θα περιοδεύσει τη Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη στη Δραπετσώνα και την Τρίτη στο Πέραμα, ενώ ο νομαρχιακός σύμβουλος Πειραιά και υποψήφιος της ΝΑΣ Γιώργος Λαγονίκας θα περιοδεύσει την Τρίτη στο Κερατσίνι.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ:

Κλιμάκιο της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" Μαγνησίας θα επισκεφτεί σήμερα στις 8.30 π.μ. τους εργαζόμενους στο Δήμο Βόλου, Νέας Ιωνίας και τον Καλλιτεχνικό Οργανισμό Βόλου και Νέας Ιωνίας. Στις 11.30 π.μ. ο υποψήφιος νομάρχης Απόστολος Νάνος θα επισκεφτεί το εργοστάσιο "Κανάκης". Στις 6 μ.μ. θα γίνει περιοδεία στη Λεωφόρο Δημητριάδος, στο κέντρο του Βόλου.

- Αύριο, Παρασκευή στις 11.30 π.μ. ο Απ. Νάνος, με κλιμάκιο της ΝΑΣ, θα επισκεφτεί το εργοστάσιο "Στεφάνου". Στη 1.30 μ.μ. θα συζητήσει με τους εργαζόμενους του Γηροκομείου του Βόλου, ενώ στις 7.30 μ.μ. θα γίνει παρουσίαση του Συνδυασμού, στο εκλογικό κέντρο της ΝΑΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ