Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΑΥΡΟΣ
Στην τελική ευθεία για νέα νίκη

Στην τελική ευθεία, για να είναι η έκτη συνεχόμενη φορά που θα εκλεγεί κομμουνιστής Δήμαρχος στο Ταύρο μπήκε η "Δημοκρατική Συνεργασία "Η Αλλαγή"", που με επικεφαλής το νυν Δήμαρχο Παναγιώτη Βακαλόπουλο,κορυφώνει τη "μάχη" για να έχει ξανά ο Ταύρος, "Δήμο αγωνιστικό, κοντά στο λαό". Στην προχτεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σε εκλογικό κέντρο του συνδυασμού με τη συμμετοχή των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, αλλά και αρκετών φίλων του συνδυασμού, φάνηκε ότι ο στόχος είναι εφικτός, αρκεί, όπως τόνισε ο Π. Βακαλόπουλος, "να μην υπάρξει εφησυχασμός".

Ηδη από τα μέσα του περασμένου μήνα ο δήμαρχος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν "οργώσει" τον Ταύρο και τα μηνύματα από τον κόσμο είναι θετικά, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα η συλλογική δουλιά αναμένεται να κορυφωθεί. "Η μάχη δε θα δοθεί σε προσωπικό επίπεδο. Εμείς τη μάχη τη δίνουμε συλλογικά, γιατί θέλουμε μια δημοτική αρχή όχι φοροεισπρακτικό μηχανισμό, αλλά κοντά στο λαό και στα προβλήματά του, μια δημοτική αρχή που αντιστέκεται στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης" ανέφερε ο Π. Βακαλόπουλος.

Σ' αυτή τη φάση το στοιχείο υπεροχή της "Δημοκρατικής Συνεργασίας" έναντι των άλλων παρατάξεων είναι το πολύ σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει, κάτι το οποίο δεν αμφισβητείτε από κανέναν.

Για την καλύτερη επαφή με τους δημότες Ταύρου, αποφασίστηκε άμεσα να συσταθεί επιτροπή Τύπου, να προγραμματιστούν συσκέψεις, περιοδείες που θα καταλήγουν σε συγκεντρώσεις, διοργάνωση συζητήσεων και συσκέψεων με μαζικούς φορείς, καθώς και με καθημερινή παρουσία στα εκλογικά κέντρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ