Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Ετοιμο το ψηφοδέλτιο

Αντικατοπτρίζει το εύρος της πολιτικής και προγραμματικής συμφωνίας που έχει επιτευχθεί με τη συγκρότηση και της ίδιας της Συμπαράταξης

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της "Αγωνιστικής Αριστερής Οικολογικής Συμπαράταξης για την Αθήνα" παρουσιάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Λεων. Αυδής,αύριο, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα της Ενωσης Ελλήνων Λογοτεχνών - στην οδό Γενναδίου 8 και Ακαδημίας.

Χτες το μεσημέρι σε συνεδρίαση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής του συνδυασμού οριστικοποιήθηκε ο κατάλογος που περιέχει τα κατ' ελάχιστον προβλεπόμενα από το νόμο 41 ονόματα του βασικού ψηφοδελτίου, ενώ αργά το βράδυ ολοκληρώθηκε η διαδικασία και για τους 61 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο κεντρικό ψηφοδέλτιο.

Παράλληλα προχωρά και ως σήμερα θα έχει ολοκληρωθεί και η διαδικασία για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου στο σκέλος που αφορά τους διαμερισματικούς συμβούλους.

Στο ψηφοδέλτιο της "Αγωνιστικής Αριστερής Οικολογικής Συμπαράταξης για την Αθήνα" καθρεφτίζεται και σε επίπεδο προσώπων το εύρος της πολιτικής και προγραμματικής συμφωνίας που έχει επιτευχθεί με τη συγκρότηση και της ίδιας της Συμπαράταξης για την Αθήνα. Μιας συμφωνίας για την οποία, όπως είχε τονίσει ο Λεων. Αυδής στη συνάντησή του την περασμένη Δευτέρα με διανοούμενους και καλλιτέχνες "όσο είμαστε περήφανοι για το περιεχόμενο και το εύρος της πολιτικής και προγραμματικής μας συμφωνίας, άλλο τόσο περήφανοι είμαστε και για τις διαφορές μας, δηλαδή για τις ιδιαίτερες απόψεις που κάθε συνιστώσα της Συμπαράταξης και κάθε συμπαρατασσόμενος έχει και διατηρεί".

"Κατά τη διάρκεια του βίου της Συμπαράταξης, υπενθύμισε και χτες ο Λεων. Αυδής, διαπιστώσαμε ότι παρά τις όποιες δυσκολίες και τα προβλήματα, σφυρηλατήθηκε ενότητα γύρω από το πρόγραμμά μας και την καθημερινή μας δράση. Μπορούμε να συζητούμε καθαρά και έντιμα, χωρίς οπισθοβουλίες και χωρίς διάθεση επιβολής ή ηγεμόνευσης. Η Συμπαράταξη συμφωνήθηκε ισότιμη και είναι ισότιμη. Το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Αθηναίων δε θα αποτελεί νίκη ή ήττα καμιάς από τις συνιστώσες της Συμπαράταξης. Θα είναι νίκη ή ήττα της κοινής προσπάθειας, του νέου στοιχείου των πρακτικών και της πολιτικής παρουσίας που η Συμπαράταξη προτείνει στο λαό της Αθήνας και που φιλοδοξεί να εκφράσει".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ