Σάββατο 10 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εχει δίκιο ο άνθρωπος που γέμισε την Αθήνα γιγαντοπανό με τον πορτρέτο του και τη λεζάντα "η Αθήνα έχει το δικό της δήμαρχο". Γιατί με τόσες κ(ε)νοτομίες, που εισήγαγε στην πόλη, δεν μπορούμε παρά να του βγάλουμε το καπέλο.

Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε το πλέον πρόσφατο επίτευγμά του. Ο Δ. Αβραμόπουλος βρήκε το γιατρικό και για το κυκλοφοριακό. Τέρμα τα αυτοκίνητα. Θα μας φέρει καμήλες.

Για να κυκλοφορούν στις ερήμους που κατασκευάζει, σκεπάζοντας όποια πλατεία βρεθεί μπροστά του. Τέρμα το πράσινο, τέρμα το γκαζόν, τέρμα τα δέντρα. Δε χρειάζονται στις ερήμους. Ούτε στις πλατείες της Αθήνας, αφού γίνονται μικρές Σαχάρες. Στρωμένες με το αγαπημένο υλικό του κ. Δημάρχου. ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΛΑΚΕΣ!

Ετσι καταντάει αυτές τις μέρες και την πλατεία Εθνικής Αντίστασης, απέναντι από το Δημαρχείο. Για να εγγράψει ένα ακόμη "έργο" στην ατζέντα του.

Και, αν τώρα, δε διεκδικήσουμε τις οάσεις μας, θα τον δούμε σύντομα, αν όχι καμήλες, να μας υπόσχεται - και ακόμα χειρότερα να το... χάβουμε - σαν κάτι μαυρογιαλούρους ψηφοθήρες του ελληνικού κινηματογράφου: Και παιδιά θα σας κάνω!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ