Τρίτη 21 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Με όλα τα μέσα

Οχι μόνος του, αλλά μετά των υιών, ενεφανίσθη προχτές το βράδυ στην εκπομπή του κ. Βέλιου στο «Αλτερ 5» ο γνωστός... Ρένος Αποστολίδης απέναντι σε μια ομάδα μαθητών. Με το μαστίγιο και με το καρότο... Με το δηλητήριο του αντικομμουνισμού και με την ελευθεριότητα του... αναρχικού, που «είναι στο πλευρό των μαθητών»! Μέχρι το «σιδηρούν παραπέτασμα» και την «άνοιξη της Πράγας» έριξε στο τραπέζι του παραληρηματικού μονολόγου του, απευθυνόμενος σε 15χρονα παιδιά, που τα αποκαλούσε «ταϊσμένα»(!), καλώντας τα ταυτόχρονα να «απελευθερωθούν» σαν προσωπικότητες και να μην του μιλάνε για τη δημοκρατία των γενικών συνελεύσεων, γιατί αυτός δεν... καταλαβαίνει από τέτοια δημοκρατία...

Ε, γνωστό είναι αυτό. Αν καταλάβαινε από τέτοια δημοκρατία, αν δεν είχε θητεύσει τόσο καλά στην πιο ύπουλη προπαγάνδα, δε θα είχε, εκτός των άλλων, προσφέρει τις υπηρεσίες του και στη χούντα.

Οσο για τον συντονιστή της εκπομπής, αν μη τι άλλο διακρίθηκε για την... αντικειμενικότητά του.

Πάντως, τα παιδιά απέδειξαν για μια ακόμα φορά, ότι ξέρουν και από τις παγίδες των «ειδικών» να προφυλάσσονται και τους στόχους του αγώνα τους να προβάλλουν, κόντρα και στην όποια ιδεολογική τρομοκρατία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ