Τρίτη 21 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επεισόδια και απειλές...

Δεν έλειψαν και χτες οι αντιπαραθέσεις και τα απρόοπτα στη δίκη Γιαννόπουλου κατά του Θ. Κατριβάνου. Ενώ κατέθετε ο μάρτυρας Αλ. Ρώσιος Υψηλάντης, κάποιος από το ακροατήριο, ονόματι Δημήτρης Ρέλλος, ακούγοντας τη λέξη ντροπή από ένα συνήγορο, πετάχτηκε, φωνάζοντας «ντροπή είναι να έχουμε υπουργό Δικαιοσύνης τον Γιαννόπουλο». Η δίκη διεκόπη προς στιγμήν και ο Ε. Γιαννόπουλος ζήτησε να συλληφθεί ο ταραξίας και να δικαστεί για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση. Μετά μια ώρα διακοπή, η δίκη επαναλήφθηκε και απαγγέλθηκαν οι παραπάνω κατηγορίες στον Δ. Ρέλλο, αλλά, τελικά, η δικάσιμη ορίστηκε για αύριο Τετάρτη.

Στη συνέχεια, ο Ε. Γιαννόπουλος, παίρνοντας το λόγο, απείλησε πως θα ζητήσει να φύγουν τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, επειδή δεν του άρεσαν αυτά που μεταδίδονται, ενώ οι συνήγοροι του Γιαννόπουλου υποστήριξαν πως η ύπαρξη των τηλεοράσεων προκαλεί επεισόδια!

Παρεμβαίνοντας, ο Θ. Κατριβάνος παρατήρησε ότι ο Ε. Γιαννόπουλος «βάζει εκβιαστικούς όρους ή δε θα αναφέρονται από την τηλεόραση. Είναι απειλή». Για να ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος. Πρόεδρος: «Είπε ότι θα αναγκαστεί». Θ. Κατριβάνος: «Δεν το ήσκησε (αυτό το δικαίωμα) όσο κατέθεταν οι μάρτυρές του και τώρα θέλει να εμποδίσει να ακούγονται οι δικοί μας μάρτυρες»(υπεράσπισης)...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ