Τρίτη 21 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Στο «εισαγγελικό μικροσκόπιο»

Από το «εισαγγελικό μικροσκόπιο» θα ξαναπεράσει η σύμβαση για το προκαθορισμένο στοίχημα, καθώς ο εισαγγελέας Εφετών Γ. Ζορμπάς με έγγραφό του ζητάει ουσιαστικά τη συνέχιση των ερευνών.

Να υπενθυμίσουμε ότι από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών είχε διενεργηθεί έρευνα για το προκαθορισμένο στοίχημα και από την έρευνα δεν προέκυψαν αξιόποινες πράξεις, με αποτέλεσμα η υπόθεση να τεθεί στο αρχείο.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας Εφετών Γ. Ζορμπάς, αφού μελέτησε τη δικογραφία που του εστάλη, με έγγραφό του ζητάει την άμεση συμπλήρωση του προανακριτικού υλικού και τη συνέχιση της έρευνας.

Στο ίδιο έγγραφό του ο εισαγγελικός λειτουργός δίνει ιδιαίτερη σημασία στο να διερευνηθεί ο ρόλος των μελών του ΔΣ του ΟΠΑΠ και να διακριβωθεί αν οι διοικήσεις του Οργανισμού γνώριζαν επακριβώς τους όρους της σύμβασης, καθώς και τις απόψεις της διοίκησης για τους όρους της σύμβασης.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι εισαγγελικοί κύκλοι φέρονται να θεωρούν παράνομο το τηλεφωνικό στοίχημα που ανέλαβε η «Εταιρία Στοιχημάτων Α.Ε.». Οι ίδιες πηγές θεωρούν ότι στη χώρα μας δεν έχει στοιχειοθετηθεί αυτή η μορφή στοιχήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ