Πέμπτη 23 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Προεκλογικοί διορισμοί

Διορισμούς 1.000 και πλέον γεωτεχνικών ανακοίνωσε τις προάλλες το υπουργείο Γεωργίας με συμβάσεις ενός χρόνου. Οταν θα περάσει ο χρόνος, λέει, θα διοριστούν άλλοι στη θέση τους...

Και, βέβαια, τόσα χρόνια τώρα, η κυβέρνηση δεν ξεκληρίζει μόνο τους φτωχούς και μικρούς αγρότες και συρρικνώνει την αγροτική παραγωγή, αλλά έχει περιορίσει και τους διορισμούς γεωτεχνικών. Ακόμη και τώρα, προεκλογικά, που σπεύδουν να προσλάβουν κάποιους, ανακοινώνουν πως θα είναι με σύμβαση για ορισμένο χρόνο, ενώ οι πάγιες ανάγκες της αγροτικής οικονομίας είναι πολύ μεγαλύτερες και μένουν ακάλυπτες.

Ο στόχος είναι προφανής. Επιδιώκουν να υφαρπάσουν την ψήφο των διοριζομένων και των αγροτών, προβάλλοντας ψεύτικο ενδιαφέρον. Μένει στους ίδιους πλέον, τους αγρότες και τους γεωτεχνικούς να δώσουν τη δική τους απάντηση στις εκλογές, καταψηφίζοντας τους υπαίτιους για την κατάσταση και στηρίζοντας το ΚΚΕ, το κόμμα που αγωνίζεται για την ανάπτυξη της γεωργίας και την αξιοποίηση των γεωτεχνικών κόντρα στις αντιαγροτικές επιλογές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ