Πέμπτη 23 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ
«Μην μπείτε στη λογική της υποταγής»

Στα δύο συγκροτήματα της ΠΥΡΚΑΛ στην Ελευσίνα περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος και συνομίλησε με τους εργαζόμενους

Τα προβλήματα που αφορούν το μέλλον της αμυντικής βιομηχανίας στην Ελλάδα και συγκεκριμένα της ΠΥΡΚΑΛ εξέφρασαν χτες οι εργαζόμενοι των δύο συγκροτημάτων της επιχείρησης στην Ελευσίνα στον Δήμο Κουμπούρη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στο Υπόλοιπο Αττικής που περιόδευσε εκεί.

Οι εργαζόμενοι της ΠΥΡΚΑΛ υποδέχτηκαν θερμά τον υποψήφιο βουλευτή του Κόμματος και του εξέφρασαν την ανησυχία τους για την πορεία μαρασμού της επιχείρησης και την απαξίωσή της, που δημιουργεί η κυβέρνηση και έκαναν διάλογο στον οποίο κυριάρχησε το μέλλον των εργαζομένων στη μετα-ΟΝΕ εποχή, αλλά και η «ισχυρή Ελλάδα» του ΠΑΣΟΚ!

«Είμαστε υπέρ μιας Ενωμένης Ευρώπης των λαών, όχι της συνεργασίας του μεγάλου κεφαλαίου και των πολυεθνικών που ονομάζεται ΟΝΕ, βάζοντας στους λαούς κριτήρια εξυπηρέτησης των συμφερόντων τους. Οσο πιο γρήγορα διαλυθεί η σημερινή ΕΕ, τόσο καλύτερα για τα συμφέροντα του λαού» επισήμανε ο Δ. Κουμπούρης, τονίζοντας ότι σήμερα υπάρχουν δύο Ελλάδες, μία των 100 οικογενειών που συγκεντρώνουν την πλειοψηφία του πλούτου και η δεύτερη Ελλάδα της πλειοψηφίας του λαού που δέχεται τις επιπτώσεις των αντεργατικών και αντιλαϊκών μέτρων.

Ο υποψήφιος βουλευτής κάλεσε τους εργαζόμενους να στηρίξουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ, για να δυναμώσει η αντιπολίτευση και να δημιουργηθεί ένα αντίπαλο δέος. «Για να αναπτυχθεί ένα λαϊκό μέτωπο και να δυναμώσει η αντίσταση στις ιδιωτικοποιήσεις που ετοιμάζουν τα δύο μεγάλα κόμματα. Για να ενισχυθεί ο άλλος πόλος και να δημιουργηθεί λαϊκή κυβέρνηση, αλλά το σημαντικότερο επειδή το ΚΚΕ ήταν το μόνο κόμμα που είπε την αλήθεια και ήταν μπροστά σε όλους τους αγώνες» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Δ. Κουμπούρης επισήμανε στους εργαζόμενους ότι δεν πρέπει να μπουν στο δίλημμα για το ποιος θα κερδίσει τις εκλογές, καθώς σήμερα δε χρειάζεται αλλαγή κομμάτων, αλλά πολιτικών. «Η λογική που καλλιεργείται ότι τα μέτρα που παίρνονται είναι μονόδρομος και ότι δε γίνεται αλλιώς είναι λογική υποταγής των εργαζομένων για να μην έχουν δικαιώματα», τόνισε.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Κίνδυνοι από την επέκταση της ΠΕΤΡΟΛΑ στο χώρο της πρώην OWENS (2008-03-15 00:00:00.0)
Οι εργαζόμενοι να βγάλουν συμπεράσματα από τη ζωή τους (2004-02-28 00:00:00.0)
Μαύρο στις υποσχέσεις (2000-04-01 00:00:00.0)
«Πείτε ΟΧΙ στις πολιτικές των ιδιωτικοποιήσεων» (2000-03-22 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (1996-09-15 00:00:00.0)
Νέα θηλιά στην ΠΥΡΚΑΛ (1996-06-08 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ