Πέμπτη 23 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυκλοφορεί το «Στίγμα»

Η Αριστερή Ριζοσπαστική Παρέμβαση έχει το... «Στίγμα» της και κάθε μήνα θα κάνει την εμφάνισή του στα περίπτερα. Το «Στίγμα» είναι περιοδική πολιτική έκδοση για την αριστερή σκέψη και δράση και το πρώτο τεύχος του περιοδικού θα κυκλοφορήσει από μέρα σε μέρα.

Σ' αυτή την πραγματικά προσεγμένη και ενδιαφέρουσα έκδοση, που διαθέτει μια πλούσια πλουραλιστική θεματολογία, ο αναγνώστης μπορεί να διαβάσει για τις εκλογές, την παγκοσμιοποίηση, τον πολιτισμό, για τις εξελίξεις γύρω από τα εργατικά, τα διεθνή, την οικολογία και πολλά ακόμα ζητήματα. Επίσης, ένα αφιέρωμα στην Ρόζα Λούξεμπουργκ.

Παρουσιάζοντας χτες το περιοδικό ο Αρχισυντάκτης Νίκος Μολυβιάτης, σε μια εκδήλωση στα γραφεία της πολιτικής κίνησης «Κομμουνιστική Ανανέωση», παρουσία αντιπροσωπειών του ΚΚΕ και της «Συμπαράταξης για την Αθήνα», τόνισε πως πρόκειται για ένα εναλλακτικό έντυπο που εκδίδεται σε μια καλή συγκυρία, εκλογική, με στόχο και να υποβοηθήσει στη συγκρότηση ενός μαζικού και ισχυρού μετώπου ως αντίπαλο δέος στην ιμπεριαλιστική τάξη πραγμάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ