Πέμπτη 23 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις - συσκέψεις

Με πυρετώδεις ρυθμούς εργάζονται τα μέλη, οι φίλοι και οι συνεργαζόμενοι με το ΚΚΕ, για να φτάσει παντού το κάλεσμα υπερψήφισης των ψηφοδελτίων του. Ψηφοδέλτια μάχης, αντίστασης, «καθρέφτης» μιας ευρείας συσπείρωσης προοδευτικών δυνάμεων. Σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιούνται καθημερινά εκατοντάδες περιοδείες, εξορμήσεις, συγκεντρώσεις, συσκέψεις και άλλες εκδηλώσεις για να ακουστεί πλατιά η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ. Στα πλαίσια αυτά θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω τις επόμενες μέρες.

Κέρκυρα

Σήμερα, Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: «Η αντίσταση ενάντια στον πόλεμο, σαν ελάχιστη προϋπόθεση της αριστερής ιδεολογίας». Θα μιλήσει ο Γ. Ρούσσης, καθηγητής της Παντείου και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ.

Πρέβεζα

Σήμερα, Πέμπτη οι υποψήφιοι Αγγελος Ρεμπής και Κ. Κωτσαντής θα επισκεφτούν και θα μιλήσουν σε Πάργα, Γυμνότοπο, Γοργόμυλο και Τσαγκαρόπουλο.

Πτολεμαΐδα

Αύριο, Παρασκευή, στις 6.30μμ, στην κεντρική πλατεία, θα πραγματοποιηθεί προεκλογική συγκέντρωση με ομιλητή τον Κώστα Σταμπολίδη, γραμματέα Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

Σάμος - Ικαρία

Σήμερα, Πέμπτη, στις 7μ.μ., η Αγγελική Βαλεοντή - Δεμερτζή θα μιλήσει στους Βουρλιώτες, στο Χρυσόστομο της Ικαρίας ο Ν. Μουρσελάς.

Η υποψήφια Αγγελική Βαλεοντή - Δεμερτζή καλεί τις γυναίκες για έναν καφέ και συζήτηση για τις εκλογές, την Κυριακή, στις 11π.μ., στην αίθουσα του Δήμου (πάνω από το ΙΚΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ