Πέμπτη 23 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην Ελλάδα ο Δ. Χριστόφιας

Την Ελλάδα επισκέπτεται ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Δημήτρης Χριστόφιας, με στόχο να συναντήσει τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων και τον υπουργό Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου, με θέμα τις ραγδαίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τη διολίσθησή του στον επικίνδυνο δρόμο της διχοτόμησης.

Ο Δ. Χριστόφιας δίνει σήμερα Πέμπτη συνέντευξη Τύπου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ και την Παρασκευή θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Κάραβελ», στις 8μ.μ., που διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας και τα κυπριακά παροικιακά σωματεία της Αθήνας.

Το Σάββατο, στη 1 το μεσημέρι, ο Δ. Χριστόφιας θα εγκαινιάσει το οίκημα των Λαϊκών Κυπριακών Οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Το πλήρες πρόγραμμα του Δ. Χριστόφια έχει ως εξής:

Σήμερα, Πέμπτη, στις 8.30 το πρωί, συνάντηση με την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Στις 11 π.μ. συνάντηση με το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και στις 12μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Αύριο, Παρασκευή, στις 11.45 θα συναντηθεί με τον Ν. Κωνσταντόπουλο, στις 1.15 με τον Κ. Καραμανλή και στις 8μ.μ. θα μιλήσει στο «Κάραβελ».

Το Σάββατο θα εγκαινιάσει το οίκημα λαϊκών οργανώσεων.

Ο Δ. Χριστόφιας θα αναχωρήσει τη Δευτέρα για την Κύπρο, ενώ εκκρεμεί ο προσδιορισμός του χρόνου συνάντησης με τον Δ. Τσοβόλα, τον Κ. Σκανδαλίδη και τον Γ. Παπανδρέου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ