Τρίτη 28 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΕΡΚΥΡΑ
Μπαράζ επιθέσεων από στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Καταγγελία της ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ

Τις απροκάλυπτες και εντεινόμενες όσο πλησιάζει η 9η Απρίλη επιθέσεις στο ΚΚΕ, καταγγέλλει η ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ, ενώ ενδεικτικά αναφέρει: «Την Παρασκευή σε δηλώσεις ο κ. Νικόπουλος, γνωστός βλαστός της Δρυϊκής περικοκλάδας της εξουσίας, παρουσιάστηκε σαν τιμητής του ΚΚΕ και απροκάλυπτα επενέβη στα εσωτερικά του κόμματός μας, προχωρώντας σε μια χυδαία αντικομμουνιστική επίθεση. Την επομένη, Σάββατο, σε εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο επετέθησαν στον Κ. Αλυσσανδράκη, ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, οι υπουργοί Νιώτης και Δρυς και η συνοδεία τους. Επίσης, χωρίς αιτία επιτέθηκαν τραμπούκικα και χτύπησαν νεολαίο που μοίραζε προεκλογικό υλικό στη λαϊκή την Παρασκευή 24/3».

Η ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ τονίζει πως όλες αυτές οι χυδαίες αντικομμουνιστικές επιθέσεις, σε συνδυασμό με την απροκάλυπτη συκοφαντική επίθεση ενάντια στο μετωπικό ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, δείχνουν τη βαθιά ανησυχία τους για την απήχηση των θέσεων του Κόμματος στον κερκυραϊκό λαό.

Καλεί τέλος, τους Κερκυραίους να αποδοκιμάσουν τον αντιδημοκρατικό κατήφορο της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και να στηρίξουν το ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ