Τρίτη 28 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ζ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
Να γίνει το βήμα ΤΩΡΑ

Κάλεσμα να φτάσει «παντού, σε κάθε εργαζόμενο, σπίτι το σπίτι, χέρι με χέρι» το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ απηύθυνε στο χαιρετισμό της η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ Ζωή Παπαγιαννοπούλου.

«Οι άνεργοι της Πάτρας - πρόσθεσε - οι γυναίκες, δεν είμαστε ταλαντευόμενοι. Εχουμε οράματα, ιδανικά, αξίες και αξιοπρέπεια. Καλούμε το λαό να γυρίσει την πλάτη στα ταξίματα. Να ρίξει κόκκινο στην κάλπη για να ηττηθεί η μοιρολατρία και η ηττοπάθεια. Να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για ένα ισχυρό ΚΚΕ. Να ανοίξουμε ένα παράθυρο στο μέλλον για τη δημιουργία του δικού μας ανατρεπτικού λαϊκού μετώπου.

Στη σημερινή μας μεγάλη συγκέντρωση, που σμίγουν οι ανυπότακτες γενιές και τα ιδανικά του ΕΑΜ, του ΕΛΑΣ, του Δημοκρατικού Στρατού, με τη σημερινή γενιά των σύγχρονων ταξικών και αντιιμπεριαλιστικών αγώνων, καλούμε τους άνεργους να κάνουν το βήμα μαζί μας. Να βγάλουν συμπεράσματα. Τα προγράμματα δε δημιουργούν θέσεις εργασίας. Μόνο με ισχυρό ΚΚΕ θα δυναμώσει η πάλη των ανέργων για να επιβιώσουν.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους να μην ξεχάσουν την «Πατραϊκή», το «Λαδόπουλο», τη «ΜΙΣΚΟ», το «ΕΛΛΑΣ». Να μην ξεχάσουν τη διάλυση της Κλωστοϋφαντουργίας. Να μην ξεχάσει κανείς τη διάλυση του 8ωρου, της κοινωνικής ασφάλισης, τα γκέτο της πρόσκαιρης και μαύρης εργασίας.

Να συνεχίσουμε και τώρα τον αγώνα μέχρι την κάλπη για ένα ισχυρό, πανίσχυρο ΚΚΕ. Μαζί στους αγώνες, μαζί και στην κάλπη. Ψηφίζουμε ΚΚΕ. Κόκκινο την Κυριακή. ΟΧΙ στην υποταγή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ