Τρίτη 28 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΕΓΑΡΑ
«Σκηνοθετημένη αντιπαράθεση αποπροσανατολισμού»

Σε συγκέντωση στα Μέγαρα μίλησαν οι Δ. Κουμπούρης και  Αντ. Χοροζάνης, υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος, ενώ χαιρέτισε και  ο συνδικαλιστής Α. Μουστάκας, δηλώνοντας τη συμπαράστασή του στο ΚΚΕ

Κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ, ώστε να δυναμώσει ο αγώνας αντίστασης στα αντιλαϊκά μέτρα, που έχουν στα συρτάρια τους τα δύο μεγάλα κόμματα και θα εφαρμόσουν μετά τις εκλογές, έκαναν ο Δήμος Κουμπούρης και ο Αντώνης Χοροζάνης υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος στο υπόλοιπο Αττικής, σε συγκέντρωση στα Μέγαρα, την Κυριακή το βράδυ. Στη συγκέντρωση χαιρέτισε και δήλωσε τη συμπαράσταση και τη συστράτευσή του με το ΚΚΕ ο συνδικαλιστής Αλέκος Μουστάκας, πρόεδρος του σωματείου Οικοδόμων Μεγάρων, αναπληρωτής γραμματέας της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και γραμματέας του ΕΚ Μεγάρων.

Τη συγκέντρωση άνοιξε ο γραμματέας της ΚΟ Μεγάρων Χ. Πάνου, ο οποίος κάλεσε τους συγκεντρωμένους να «μαυρίσουν αυτούς που μαυρίζουν το ψωμί των εργαζομένων τα τελευταία χρόνια».

Ο Αντ. Χοροζάνης, στην ομιλία του επισήμανε ότι τα δύο μεγάλα κόμματα θυμούνται τα προβλήματα πριν τις εκλογές, αλλά δε λένε από ποια πολιτική γεννήθηκαν και οξύνθηκαν. «Κρύβουν την αλήθεια ότι μοιράζουν τα πλούτη σε λίγους και συνεχίζουν τη λιτότητα για το λαό. Πρέπει μετά τις εκλογές τα δύο μεγάλα κόμματα να βγουν με χαμηλά ποσοστά, για να δυσκολευτούν να περάσουν την αντιλαϊκή πολιτική τους και να δυναμώσει ο αγώνας του λαού», σημείωσε.

«Συμπαρατάσσομαι μαζί σας, γιατί τα προβλήματα είναι σημαντικά, γιατί νιώθω αγωνία για τον τόπο, βλέποντας τα ψεύτικα διλήμματα που βάζουν στο λαό καθημερινά τα δύο μεγάλα κόμματα», σημείωσε στο χαιρετισμό του ο Αλέκος Μουστάκας, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους συγκεντρωμένους.

Στην κεντρική ομιλία της συγκέντρωσης ο Δήμος Κουμπούρης, τόνισε ότι, σε αυτές τις εκλογές ο λαός μπορεί να αλλάξει τα πράγματα με την ψήφο του και να δώσει απάντηση στο δικομματισμό.

«Υπάρχει μια σκηνοθετημένη αντιπαράθεση των δύο μεγάλων κομμάτων με σκοπό να αποπροσανατολίσουν το λαό, γιατί μετά τις εκλογές έχουν σκοπό να εφαρμόσουν αντιλαϊκά μέτρα», επισήμανε ο υποψήφιος βουλευτής και σημείωσε ότι με τις αναδιαρθρώσεις που θέλουν να επιβάλουν θα ιδιωτικοποιήσουν ό,τι έχει μείνει στο δημόσιο τομέα, θα ανατρέψουν τις εργασιακές σχέσεις και θα κατεδαφίσουν το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα. «Η ενίσχυση του ΚΚΕ θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για αλλαγή πολιτικών, θα δυναμώσει το λαϊκό μέτωπο όλων των δυνάμεων που είναι σε αντίθεση με τα συμφέροντα των πλουτοκρατών», κατέληξε ο υποψήφιος βουλευτής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ