Παρασκευή 27 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ
Υποψήφιος ο Χρ. Τσακίρης

Ο δήμαρχος που από το 1978 μέχρι το 1990 ήταν ο αναμορφωτής της Σταυρούπολης, ο πιστός αγωνιστής του λαού που στάθηκε πάντα μπροστάρης στα μικρά και μεγάλα προβλήματα των δημοτών, ο Χρ. Τσακίρης,θα είναι ο επικεφαλής της "Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης" Σταυρούπολης και ο υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης.

Αυτό αποφάσισαν τα μέλη και οι φίλοι της Κίνησης σε μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν και συμπαραστάθηκαν δημότες από όλους σχεδόν τους πολιτικούς χώρους, που δήλωσαν δημόσια ότι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν για ένα δήμο στην υπηρεσία όλων των δημοτών, για ένα δήμο πολιτικά υπεύθυνο, ανυποχώρητο, διεκδικητικό, κόντρα στις σημερινές πολιτικές που επιβάλλουν δημάρχους υποτακτικούς στις επιλογές της κυβέρνησης και των εντολοδόχων της ΕΕ.

Μετά την ομόφωνη ανακήρυξή του ως υποψήφιος δήμαρχος, ο Χρ. Τσακίρης κάλεσε το λαό της Σταυρούπολης να αγωνιστεί μέσα από τις γραμμές της παράταξης, προκειμένου να παύσει ο δήμος να αποτελεί μία δεύτερη εφορία και να βρίσκεται μακριά από τα προβλήματα των δημοτών. Εχουμε υποχρέωση, τόνισε, να ξαναδώσουμε το δήμο στα χέρια του λαού της πόλης, να τον ξανακάνουμε μετερίζι των αγώνων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Κάλεσε τους συγκεντρωμένους να στρατευτούν ενεργά στη ΔΑΚ και να αγωνιστούν, ώστε να φύγουν από το δήμο οι υπερασπιστές των συμφερόντων των βιομηχάνων, των τραπεζιτών, των τρωκτικών των δημοσίων έργων και των κοινοτικών κονδυλίων. Επίσης κάλεσε τους δημότες να απαλλάξουν τη Σταυρούπολη από τους εμπνευστές των ιδιωτικοποιήσεων των υπηρεσιών του δήμου και να υπερασπιστούν τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων στην ΤΑ.

Τέλος, ο Χρ. Τσακίρης τόνισε πως είναι αισιόδοξος ότι στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές οι δημότες θα ψηφίσουν έτσι ώστε "να ξαναρχίσει το δημιουργικό έργο μας που για 8 χρόνια σταμάτησε η σημερινή διοίκηση".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ