Παρασκευή 27 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αρχίζει το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η κυβέρνηση και η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ στο ξεπούλημα της επιχείρησης σε ιδιώτες. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ, ανοίχτηκαν χτες οι οικονομικές προσφορές των εταιριών, οι οποίες έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό, για την ανάδειξη του Συμβούλου μετοχοποίησης της ΕΥΔΑΠ.

Οι εταιρίες που θα εξετάσουν τον τρόπο εισαγωγής της επιχείρησης στο Χρηματιστήριο είναι οι εξής: "ALPHA FINANCE", "Εμπορική Τράπεζα - Ιονική Finance - Nikko Europe Plc", "ETEBA", "EUROBANK - PARIBAS" και "KANTOR - ABN AMBRO BANK - RITHSCHILD - ΕΤΒΑ". Η αρμόδια επιτροπή της ΕΥΔΑΠ θα ολοκληρώσει την αξιολόγηση των προσφορών και θα υποβάλει την εισήγησή της στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας, το οποίο θα αποφασίσει για την επιλογή του συμβούλου μετοχοποίησης, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη που θα συνεδριάσει το Συμβούλιο. Με βάση τη διακήρυξη του διαγωνισμού, το έργο του Συμβούλου θα ολοκληρωθεί σε διάστημα 10 μηνών από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Στο μεταξύ η Ομοσπονδία των Εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ ετοιμάζεται να προχωρήσει μέσα στις επόμενες μέρες σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις, αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ