Παρασκευή 27 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επαγγελματίας υβριστής

Εχει πλέον εξελιχθεί σε επαγγελματία υβριστή και χυδαιολόγο ο υπουργός Δικαιοσύνης, Ε. Γιαννόπουλος. Αγρότες, δικηγόροι, πολιτικοί και διάφοροι άλλοι "αντίπαλοί" του βρέθηκαν στο "λασπολόγιο" του υπουργού Δικαιοσύνης. Χτες, επιτέθηκε εναντίον των δημοσιογράφων. Σε γραπτή δήλωσή του κάνει λόγο για ανόητους δημοσιογραφούντες, ενώ επιτέθηκε και εναντίον του συνδικαλιστικού οργάνου τους, της ΕΣΗΕΑ.

Στη χτεσινή δήλωσή του μεταξύ άλλων αναφέρει ο υπουργός Δικαιοσύνης: "Αρνούμαι του λοιπού να παίξω το παιχνίδι ανόητων τινών δημοσιογραφούντων και συντακτών τινών δελτίου ειδήσεων μερικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, ως και επί "παρατηρήσεων" τινών της ΕΣΗΕΑ".

Παράλληλα, σε άλλο σημείο συνεχίζει: "Τελεία και παύλα από το υπουργείο Δικαιοσύνης. Του λοιπού θα εκδίδονται μόνο δελτία Τύπου, όταν χρειάζονται, μέχρις ότου συνειδητοποιήσει ο καθένας που τον αφορά την υψηλή αποστολή του".

Μήπως, όμως, υψηλή αποστολή για τον υπουργό Δικαιοσύνης είναι το "λιβανιστήρι" στο άτομό του εκ μέρους των μέσων ενημέρωσης; Εξάλλου, στην τελευταία συνέντευξή του, στους διαπιστευμένους συντάκτες, δεν το έκρυψε, και είπε σε συντάκτη εφημερίδας, που δημοσίευσε ευνοϊκό για τον υπουργό ρεπορτάζ, να μεταφέρει στο διευθυντή ότι είναι πρόθυμος να δώσει συνέντευξη είτε στο σταθμό είτε στην εφημερίδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ