Παρασκευή 27 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΡΕΒΕΖΑ
Πρωτοβουλία πλατιάς συσπείρωσης

Κάλεσμα στους δημότες της Πρέβεζας να συμβάλουν στη δημιουργία μιας πλατιάς συσπείρωσης γύρω από συγκεκριμένες προγραμματικές αρχές και θέσεις, που θα διεκδικήσει το δήμο, απευθύνουν είκοσι πέντε πολίτες. Η πρωτοβουλία αυτή "για να εντοπίσουμε τα προβλήματα του δήμου, αλλά και να αναδείξουμε την άμεση σύνδεση του πιο μικρού προβλήματος με την πολιτική που ακολουθείται γενικότερα", ως πρώτο βήμα, θα λάβει χώρα την Κυριακή, 8 Μάρτη, στη "Θεοφάνειο" Αίθουσα.

Σε σχετική ανακοίνωση της πρωτοβουλίας αυτής, σημειώνεται: "Μπορούμε μαζί να αποτρέψουμε την προσπάθεια αυτών που θέλουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση εκφραστή των επιλογών υπερεθνικών κέντρων και της εκάστοτε κυβέρνησης, που τη θέλουν έναν ακόμη φοροεισπράκτορα, έναν ακόμη μεσάζοντα για ξεπούλημα υπηρεσιών (ιδιωτικοποιήσεις), αλλά και διάλυση θεσμών, όπως φάνηκε και στο σχέδιο "Καποδίστριας", που συνάντησε ευρύτατη λαϊκή αντίδραση. Μπορούμε μαζί να υψώσουμε φραγμό στην πολιτική διάλυσης της παραγωγικής βάσης, αφανισμού των μικρομεσαίων, ελαστικοποίησης των εργασιακών σχέσεων, συρρίκνωσης της κοινωνικής πρόνοιας, της παιδείας, αλλοτρίωσης του πολιτισμού μας".

Συνεχίζοντας στην ανακοίνωση της πρωτοβουλίας σημειώνεται: "Να πούμε "όχι" στην απεμπόληση κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας και στην εμπλοκή σε τυχοδιωκτισμούς, όπως επιτάσσει η "νέα τάξη πραγμάτων". Να πούμε "ναι" στην ειρήνη και στην ανάπτυξη φιλικών σχέσεων με όλους τους γειτονικούς λαούς και όχι μόνο". Τέλος, καλεί όλους τους δημότες της Πρέβεζας "να αγωνιστούμε ισότιμα για έναν δήμο που θα είναι σύμμαχος με τους πολίτες και μαζί τους θ' αγωνίζεται για λύσεις στα προβλήματά τους".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ